Tabara de limba Engleza Miami Barry 2017 Mirunette (1)

Tabara Limba engleza Miami Barry 2017Tabara Limba engleza Miami Barry 2017

Dragii nostri parinti,

Suntem siguri ca asteptati primele vesti de la noi din tabara de la Miami Barry 2017. Dupa un zbor luuung, cu cate 1 ora intarziere la fiecare conexiune, am ajuns si in Miami. Totul a mers destul de rapid la frontiera, autobuzul pentru transfer ne astepta deja, iar drumul a durat foarte putin, maxim 20 de minute.

Iata-ne in campus, cazati cate 2 in camera, am participat la intalnirea de introducere, unde ne-au fost explicate regulile, programul, pe scurt, am primit bratari si cartele pentru masa, pe care trebuie sa le avem in permanenta asupra noastra. Fiind deja tarziu, fiecare s-a dus in camera si s-a pregatit de somn:).

Prima zi a inceput cu un mic dejun copios, foarte variat: omleta, bacon, cartofi, iaurturi, fructe. La ora 9.30 am plecat cu autobuzul privat spre destinatiile: Perez Art Museum – muzeu de arta contemporana, deschis acum 2 ani de zile, Brickwell Village cu plimbare cu Metromover prin districtul financiar al Miami si ultima oprire – cartierul cu graffiti: Wynwood Walls. Am fost cu toti impresionati de acest ultim obiectiv, de desenele ingenioase, ne-am pozat cu diverse imagini si norocul nostru, am coborat din autocar exact cand s-a oprit ploaia torentiala anuntata pe ziua de astazi.

In seara aceasta am participat la Karaoke, cu greu ne-am adunat cu totii, insa o parte dintre baieti au lasat emotiile la o parte si in echipa, au cantat o melodie.

Asteptam cu nerabdare cursurile de limba engleza de maine si alte vizite, revenim cu noi detalii, in urmatoarele zile.

Pana atunci, va lasam sa va bucurati de imagini.

Cu drag, group leaderii Dana S. & Iuliana M,

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Miami Barry 2017, puteti accesa albumele foto de pe Facebook, sau Google Photos care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu cele mai noi fotografii!

Tabara Limba engleza Miami Barry 2017

Tabara Limba engleza Miami Barry 2017

Tabara Limba engleza Miami Barry 2017

Tabara Limba engleza Miami Barry 2017

Tabara Limba engleza Miami Barry 2017

Tabara Limba engleza Miami Barry 2017