Tabara de limba Engleza Edinburgh – 2017 Mirunette (4)

Tabara Mirunette Scotia 2017 - excursie GlasgowTabara Mirunette Scotia 2017 - excursie Glasgow

Dragi parinti, iata-ne deja in a doua saptamana de tabara! Am avut un week-end plin, cu 2 excursii la Glasgow si St Andrews, iar astazi incepem cu forte proaspete cea de-a doua parte a aventurii noastre in Scotia!

Asa cum va spuneam, vineri dupa-amiaza ne-am delectat cu o plimbare in Gradina Botanica, unde am descoperit diverse specii de plante si am fost din nou norocosi cu vremea, deoarece desi a fost innorat, nu a plouat deloc! Dupa ce am completat task-ul primit ne-am intors in campus, am luat cina si apoi ne-am relaxat la Movie Night.

Sambata dimineata am avut prima excursie full-day la Glasgow, cel mai mare oras al Scotiei. Am aflat multe lucruri interesante despre oras de la Graham, unul din profesori, care este originar din Glasgow si ne-a fost ghid pe parcursul vizitei! Primul obiectiv a fost Muzeul Kelvingrove, un muzeu imens cu sectiuni de Istorie, Arta siIstorie Naturala. A urmat o vizita in centru unde am avut timp liber pentru o plimbare sau shopping pe Buchanan Street, iar excursia s-a incheiat cu un popas de 30 minute la Glasgow Cathedral, un edificiu impresionant! Am revenit seara in campus si dupa cina ne-am distrat si am dansat la Disco Night!

Duminica ne-am trezit din nou destul de devreme ca sa putem pleca in cea dea doua excursie full-day la St Andrews, un oras aflat pe coasta si care este faimos pentru universitatea de aici, dar si pentru terenurile si turneele de golf care se organizeaza aici! Noi am inceput turul orasului cu o vizita la ruinele Catedralei, candva un edificiu impresionant care insa a fost distrus partial in secolele XVI-XVII. Am facut in acest timp cunostinta cu vremea cu adevarat scotiana – o ploaie marunta si vant care bate din toate partile, facand inutile umbrelele din dotare. Dupa aceea ne-am adapostit un Muzeul Universitatii St Andrews (MUSA) unde am aflat lucruri interesante despre istoria orasului. Spre pranz ploaia a incetat, asa ca ne-am bucurat de timpul liber in centrul orasului, iar apoi am vizitat si St Andrews Castle inaine de plecarea inapoi spre campus.

La masa de seara l-am sarbatorit pe cel mai mic (si totodata cel mai indragit) membru al echipei noastre – David, care a implinit 12 ani! La Multi Ani, David!

Seara nu am avut programate activitati, astfel ca ne-am relaxat si ne-am incarcat bateriile pentru o noua saptamana care incepe cu o zi frumoasa si insorita!

Revenim cu vesti din tabara de la Edinburgh la mijlocul saptamanii!

The Scottish Squad

Tabara Mirunette Scotia 2017 - excursie Glasgow

Tabara Mirunette Scotia 2017 – excursie Glasgow

Pentru a vedea albumele foto, va rugam accesati link-urile de mai jos. Ultimele fotografii adaugate se afla la finalul albumelor:

Album Foto Facebook

Album Foto Google Photos