Tabara de limba Engleza Edinburgh – 2017 Mirunette (3)

Tabara Mirunette Scotia 2017Tabara Mirunette Scotia 2017

Dragi parinti, ne bucuram sa va trimitem noi fotografii din tabara – highlight-urile ultimelor zile au fost Edinburgh Castle si dansul traditional Ceilidh!

Ziua de miercuri a fost foarte apreciata de toata lumea, deoarece dupa amiaza am avut timp liber sa exploram centrul orasului si sa mergem si prin magazine pentru o prima sesiune de cumparaturi. Seara am avut parte de o experienta inedita – am invatat cu totii dansul traditional scotian numit Ceilidh de la un specialist care a venit special in campus pentru asta – ba mai mult, la final ne-a incantat cu o demonstratie de virtuozitate la cimpoi!

Va invitam sa vizionati filmuletul de mai jos, postat pe pagina noastra de Facebook:

Ieri am vizitat Edinburgh Castle, o fortareata impresionanta aflata chiar in centrul orasului si care a fost pastrata foarte bine pana in zilele noastre, fiind atractia turistica principala a orasului. Am aflat multe detalii interesante despre istoria Scotiei, am vazut orasul de sus, bijuteriile Coroanei (varianta Scotiana) si cea mai puternica arma din anii 1400-1500 din Europa – tunul Mons Meg, care putea trimite o ghiulea de 180-200 kg la mai bine de 3 km distanta!

Dupa vizita in oras ne-am intors in campus, iar seara ne-am bucurat de activitati distractive ca Scrabble, Twister, Drama sau Bingo.

Astazi dupa masa de pranz vom vizita Gradina Botanica din Edinburgh si speram sa ne ocoleasca ploaia.

Revenim cu vesti din tabara de la Edinburgh dupa week-end, cand avem programate excursiile la Glasgow (sambata) si St Andrews (duminica)!

The Scottish Squad

 

Tabara Mirunette Scotia 2017 - Edinburgh Castle

Tabara Mirunette Scotia 2017 – Edinburgh Castle

 

Tabara Mirunette Scotia 2017 - Edinburgh Castle

Tabara Mirunette Scotia 2017 – Edinburgh Castle

Pentru a vedea albumele foto, va rugam accesati link-urile de mai jos. Ultimele fotografii adaugate se afla la finalul albumelor:

Album Foto Facebook

Album Foto Google Photos