Tabara de grup ski & snowboard, Verbier, Elvetia, 4-11 Feb – Mirunette 2017 (ziua 5)

Tabara ski & snowboard VerbierTabara ski & snowboard Verbier

Dragii nostri, revenim cu noi vesti din Tabara de grup ski & snowboard, Verbier.

Verbier ne-a facut cadou o Joi minunata! Soarele a fost cel mai puternic de pana acum si am admirat muntii ca nicaieri altundeva. Ziua a fost plina de activitati si de peisaje care iti taie respiratia – la propriu! Am vizitat Montfort si am baut o ciocolata calda la 3330m altitudine!!

Am facut concurs cu jaloane si am incercat sa avem cel mai bun timp – rezultatele le vom afla vineri seara.

Lunch-ul nu a mai fost la cabana. Toata lumea a urcat pe munte cu telegondola si s-a bucurat de un barbeque la inaltime.

Dupa-amiaza am avut-o libera pentru ultima sesiune de cumparaturi din Verbier. Toate vitrinele arata impecabil si credem ca echipamentele de ski si snowboard de aici sunt cele mai frumoase pe care le-am vazut.

La cina ne-am delectat fondue – traditia elvetiana spune ca, daca scapi bucatica de paine sau cartof in fondue trebuie sa ii dai un pupic persoanei din stanga ta (pe obraz!); ca alternativa, poti canta ceva pentru toata lumea de la masa. S-a lasat cu cantece care mai de care, de la muzica rap pana la imnuri natonale ;))

Seara a fost DISCO fever! Toata lumea (aproape) a lasat timiditatea deoparte si s-a lasat purtata de ritmurile antrenante. S-a dansat pe perechi, individual, am ascultat chiar si Alexandra Stan si s-au remarcat cativa dansatori de exceptie.

Vineri va fi ultima zi de ski si vom avea mult asteptata festivitatea de premiere! Sa fie cu Soare si cu zambete!!!

Mai jos gasiti o scurta selectie de poze, iar albumul complet din tabara de ski si snowboard il puteti vedea pe Facebook sau Google Photos!

Cu mult drag,
Miruna, Cristiana & The Snow Squad xx=

Tabara ski & snowboard Verbier

Tabara ski & snowboard Verbier

Tabara ski & snowboard Verbier

Tabara ski & snowboard Verbier

Tabara ski & snowboard Verbier

Tabara ski & snowboard Verbier