Tabăra de grup limba Engleza – Rugby School, Anglia 17-31 Iul 2019 (2)

Tabăra de grup limba Engleza - Rugby School, Anglia 17-31 Iul 2019 (2)Astăzi am pornit într-o nouă aventură, către Regatul Unit, Rugby School. Odată ajunși, am fost primiți cu brațele deschise. Ne așteaptă multe alte surprize!

Rugby School a fost fondata in 1567, fiind una dintre cele mai vechi scoli de tip boarding din Anglia. De-a lungul timpului, o serie de mari personalitati au studiat la aceasta scoala, un nume sonor fiind Lewis Carroll, faimosul autor al “Alice’s Adventures in Wonderland”. De asemenea, locatia este recunoscuta international ca locul in care a luat nastere jocul de rugby. In timpul unui joc de fotbal, un elev pe nume William Webb Ellis a incalcat regulile, incepand sa alerge cu mingea in mana si dand astfel nastere unui nou sport! Scoala se afla situata in centrul Angliei, la aproximativ 80 mile nord de Londra si in apropiere de al 2-lea oras al Angliei, Birmingham. Scoala dispune de multe terenuri de rugby, fotbal, tenis, piscina si sala de sport.

“17 iulie 2019”. Astăzi am pornit într-o nouă aventură către Regatul Unit, Rugby School. Odată ajunși, am fost primiți cu brațele deschise de oameni prietenoși și gata să ne ajute să ne simțim cât mai bine. Știam, din experiența cu celelalte tabere, că primirea întotdeauna va fi una plăcută și călduroasă. Oameni amabili, civilizați și pregătiți pentru venirea multor copii cu poftă de distracție, cunoaștere și învățare.

 Pe seară, după cină, am vizitat orașul ce este foarte liniștit și extrem de curat și, înainte de culcare, am servit cu toții o cană de ciocolată caldă, savuroasă. 

„orașul ce este foarte liniștit și extrem de curat”

Următoarea zi, am făcut turul campusului, care este grandios, am rămas plăcut impresionați de terenurile extraordinare de sport, unde imediat ne-am folosit de timp ca o oportunitate și spațiu bun de joacă. La fel de impresionați am fost și de școala veche, mai ales de cum erau pedepsiți copiii care nu respectau regulile școlii și ce tertip au găsit aceștia pentru a scăpa (copiii dvs vă vor spune, sperăm să nu încerce să și exerseze acest lucru). Știm categoric că imaginația copiilor și energia lor inepuizabilă pot veni la pachet cu multe idei geniale în dulcele stil clasic “hai să încercăm și noi”.

“hai să încercăm și noi”

🤫🤭🤣

După turul campusului, tinerii au susținut testul de plasament pentru clasele de limbă engleză, iar ulterior, drept răsplată pentru efortul lor, am hotărât să îi duc în oraș unde au putut să mănânce o înghețată absolut delicioasă.

„Yamiii” 🤩🍦🍨🧁

 Diseară avem Disco Night și cu siguranță ne așteaptă multe alte surprize frumoase și în zilele ce vor urma.

Până data viitoare, vă invităm să vă bucurați de pozele din tabara in Rugby School pe Facebook sau pe Google Photos!

Știm că emoțiile sunt mari la majoritatea părinților și parcă acestea ne urmăresc peste tot, însă biroul Mirunette Education din Bucuresti este disponibil în permanență (telefonic, prin e-mail sau chat). Contactați-ne cu încredere pentru orice întrebare sau cerință, iar noi vom face tot ce putem pentru a vă fi de ajutor. Echipa noastră este la curent cu tot ce se întâmplă în tabără și ne va fi foarte ușor să ținem legătura în acest mod, pentru a fi siguri că informațiile care ajung la dumneavoastră sunt complete și corecte!

Cu drag,

Alina I.- group leader tabăra Rugby School