Tabara de grup de limba Engleza – Londra, Haileybury College, Anglia

Tabara de grup de limba EnglezaTabara de grup de limba Engleza

Sunteți curioși să vedeți care este atmosfera dintr-o Tabara de grup de limba Engleza? Vă invităm atunci să vedeți cum a fost anul trecut la Londra, la Haileybury College! Copiii care au fost acolo știu cel mai bine!

Nu uitați să verificați din când în când canalul nostru de Youtube pentru noutăți și informații despre tabere!

Și anul acesta puteți merge la Londra la Haileybury College între 29 iulie și 11 august 2018Haileybury College, fondat de Royal Charter, este una dintre renumitele școli independente ale Marii Britanii. Deschis ca școală de băieți în 1862, din 1996 funcționează ca școală atât pentru băieți cât și pentru fete, anual studiind aici peste 750 elevi. O mare parte a clădirilor colegiului au fost construite de William Wilkins, nimeni altul decât arhitectul care a proiectat National Gallery din Londra. Școala deține facilități sportive moderne excelente: piscină încălzită modernă, sală de sport mare, 8 terenuri de tenis, terenuri de fotbal, terenuri de joacă și zonă naturală de pădure și pajiști întinse. Pe lângă aceste facilități, școala pune la dispoziție și o sală de teatru, sală de disco și săli comune. Campusul se întinde pe o suprafață de 350 acri, dar toate facilitățile se află la distanță de 5 minute de mers de la cazare.

În timpul verii, Haileybury College găzduiește copii din peste 20 țări pe durata celor 5 săptămâni de desfășurare a taberei de vară. Grație mixului impresionant de naționalități și a participării numeroase a copiilor din întreaga lume, veți avea ocazia să experimentați viața de elev într-un boarding school tradițional și să descoperiți culturi noi! Tabara de grup de limba Engleza de la Haileybury College este alegerea ideală pentru elevii care doresc să experimenteze sistemul de învățământ britanic!

Mai multe detalii despre Tabara de grup de limba Engleza de la Haileybury College aici! Dacă însă nu v-ați hotărât, puteți consulta catalogul Mirunette Education 2018, care include toate taberele pe care vi le punem la dispoziție!

Spor la planificat vacanța de vară! 🙂