Tabără de grup limba Engleză – Duke of York, Anglia, 7 Iulie – 20 Iulie, 2019 (4)

Tabără de grup limba Engleză - Duke of York, Anglia, 7 Iulie - 20 Iulie, 2019 (4)Tabără de grup limba Engleză - Duke of York, Anglia, 7 Iulie - 20 Iulie, 2019 (4)

“Duke of York are o istorie bogată în ceremonii și uniforme, fiind o școală similară cu cea urmată de Prințul Harry și alți membri ai familiei regale. Această bogată istorie include o lungă listă de absolvenți notabili, cunoscuți sub numele de dukies.”

Dragi părinți,

Aventura Duke of York, continuă! Înțeleapta bufniță, Mirunette, vă aduce o nouă scrisoare cu si despre activitățile și experiențele “tinerilor noștri dukies”.

 “Atasat” scrisorii am trimis și o serie de poze de la Fashion Night (și nu numai). Scopul acestei activități a fost unul ecologic și pentru educația tinerilor în acest sens, prin provocarea creativității lor. Învață prin joacă! Copiii au creat haine din materiale reciclabile, s-au descurcat exemplar și au dat dovadă de multă originalitate, distrându-se în același timp. Creativitatea lor nu o lăudăm doar noi, ci și cei de la Duke of York, ce au oferit, fără să stea pe gânduri, locul doi echipei din România. Se pare că “tinerii noștrii dukies” ne reprezintă la un nivel înalt, așa cum suntem obișnuiți și cum ne dorim să se întâmple. Chiar se fac remarcați ușor prin energia și sclipirea interioară diferită, sunt isteți, independenți și savuros de amuzanți și sociabili. Lucrurile acestea se văd imediat, drept dovadă premiile vin încă din prima zi! Putem spune sincer că a fost o seară minunată și cu distracție maximă, iar pozele “vorbesc” la fel de onest prin fețele lor concentrate și zâmbitoare. 

Am continuat cu excursiile, care de asemenea au fost bazate pe Educație prin Distracție. Am vizitat castelul Dover, acesta având peste 2000 de ani vechime, și fiind un amestec de elemente arhitecturale din Epoca Fierului și până în perioada celui de-Al Doilea Război Mondial. Astfel copiii au aflat despre Henry al doilea, lupta dată de soldații britanici în al doilea război mondial, tunelurile folosite pentru evacuare, spitalul subteran și multe alte povești istorice, reale, dar desprinse totuși din lumi apuse și fascinante. Toată această experiență a fost înrămată într-un mod absolut superb prin toate priveliștile fascinante, ce i-au uimit chiar și pe ținerii nu foarte ușor de impresionat.

O altă vizită deosebită a fost cea de la catedrala din Canterbury, care în prezent este considerată a fi unul dintre cele mai importante edifici religioase din lume și o importantă atracție turistică. Această experiență ne-a oferit posibilitatea să aflăm de la fața locului informații despre Thomas Beckett și despre întreagă istorie a catedralei. Poate vă veți gândi că tinerii nu vor fi prea prinși de aceste povești, însă pozele o să vă surprindă, deoarece o să vedeți copiii alergând și zâmbind prin ceea ce azi este considerat manualul viu al arhitecturii medievale. Această clădire nu ia lăsat indiferenți chiar deloc și au început să se traspuna cu puterile magice de copil, în lumea acelor vremuri. Distracția și amuzamentul a fost pe măsura imaginației lor. Adică? Uriașe! 

 A urmat și o plimbare prin centrul orașului, acesta este foarte elegant, cu străzi cochete și clădiri vechi. Toată lumea a putut să se bucure câte un pic din tot ce și-a dorit, astfel încât toți să fie mulțumiți și fericiți. Chiar dacă a fost vorba cumpărarea anumitor dulciuri delicioase, pentru că vitrinele ne strigau printr-un desing apetisant, sau că a fost vorba despre poze cu un cățel ce le-a atras atenția, orice lucru s-a putut și i-a bucurat a fost bifat și realizat. 

 La final de zi, și noi ca și voi, putem pune liniștiți capul pe pernă când știm că tinerii noștri câștigători, întreg grupul din România, au venit în Anglia cu un scop, care până la final a fost îndeplinit cu un uluitor succes.

Aventurile nu se termină aici, însă pentru moment vă invităm, din nou, să vă bucurați de poze pe Facebook sau pe Google Photos.

Știm că emoțiile sunt mari la majoritatea părinților și parcă acestea ne urmăresc peste tot, însă biroul nostru din Bucuresti este disponibil în permanență (telefonic, prin e-mail sau chat). Contactați-ne cu încredere pentru orice întrebare sau cerință, iar noi vom face tot ce putem pentru a vă fi de ajutor. Echipa noastră este la curent cu tot ce se întâmplă în tabără și ne va fi foarte ușor să ținem legătura în acest mod, pentru a fi siguri că informațiile care ajung la dumneavoastră sunt complete și corecte.

Cu drag,

Irina și Claudia – group leaderi tabăra Duke of York