Tabără de grup lb. Engleză – Ridley Hall College- Cambridge, Anglia 11-25 Aug 2019 (5)

Tabăra de grup limba Engleză – Ridley Hall College – Cambridge University – Cambridge, Anglia 11-25 Aug 2019

Cambridge reprezintă un simbol al excelenței academice de mai mult de 800 de ani, având ca absolvenți numeroși laureați ai Premiului Nobel, scriitori, oameni de știință, filosofi și prim-miniștri ai Marii Britanii. Orașul universitar Cambridge este locația ideală pentru tinerii care vor să se familiarizeze cu sistemul de învățământ britanic de elită. Te vei bucura din plin de atmosfera studențească a orașului, având în vedere că mai mult de 20% din populație este reprezentată de studenți internaționali! Fondat în anul 1880, Colegiul Ridley Hall oferă un campus perfect în stilul Cambridge, având clădiri tradiționale cu arhitectură victoriană, terenuri și grădini încântătoare. Centrul de sport se află în apropierea campusului. Campusul este situat la doar 5 minute distanță de principalele atracții ale orașului Cambridge.

În ultimele zile s-au realizat pregătiri pentru testul final, acestea, datorită vremii frumoase, s-au făcut pe gazonul din fața clădirii. Nu au lipsit nici workshopurile de desen în cărbune (charcoal sketches) în Granta, lângă râu.

Am avut parte și de vizitarea muzeului Sedgwick, plus o plimbare prin oraș pentru ultimele suveniruri. A doua zi, după ore, am mers să vâslim într-o încercare reușită de a face punting. Această activitatea externă a fost o mare bucurie pentru toți și o experiență nouă. 

Sâmbătă am avut plimbarea prin Londra, începută cu Westminster Abbey, St. James Park, Buckingham Palace (unde am realizat că regina nu era acasă – steagul casei regale nu era ridicat). În acest tur al nostru prin capitală am trecut și prin fața Galeriei Naționale, apoi am rămas o perioadă în Covent Garden să ascultăm muzica extraordinară a artiștilor stradali și să facem ultimele cumpărături.

Au urmat British Museum și întoarcerea în campus pentru pregătirea bagajelor pentru mâine.

Acum că toți avem certificate, iar unii au dat și testul IELTS, putem zice că s-a mai încheiat o perioadă din viața noastră ce ne-a deschis mai multe orizonturi, ne-a adus în viață prieteni noi și ne-a învățat ceva nu numai din limba engleză tradițională, ci și din spiritul și cultura acestui popor.

Vă invităm să vă bucurați de pozele din tabără în albumele Facebook sau Google Photos!

Vă mulțumim pentru încredere și răbdare. Alături de acest grup, Anglia a fost o experiență de neuitat.

Roxana, împreună cu Mirunette Education, și-au încheiat cu bine misiunea, sperăm să ne vedem și data viitoare. Ce ziceți de America? Anul acesta, taberele Mirunette Education din America au fost un real succes și o provocare totală. Ca și până acum, ne vom ocupa de tot – viză, bilete, siguranța și încântarea tinerilor.

Cu drag,
Roxana
– Group Leader tabăra Ridley Hall College