Tabara de limba germana Blossin, Berlin – Mirunette 2017 (11)

tabara de germana

Dragi parinti,

Daca e miercuri, e zi de excursie in tabara de germana de la Blossin!!! Astazi am vizitat locuri noi din Berlin, respectiv Muzeul naturii, Poarta Brandenburg, bulevardul Unter den Linden, Fantana lui Neptun, cartierul Nikolai, Domul din Berlin, Universitatea Humboldt si multe altele. Au fost obiective turistice extrem de interesante si despre care am putut afla informatii noi datorita unuia dintre insotitori, care astazi a preluat rolul de ghid desi era ziua lui de nastere.

Dupa atata cultura era cazul sa ne relaxam putin, asa ca a urmat o runda de cumparaturi in mall-ul Alexander, pe care il stiam deja de miercurea trecuta. Trebuie sa recunoastem ca astazi am fost destul de cuminti, cumparaturile fiind mai mult de ordin alimentar ?

In tabara de vara din Germania seara s-a incheiat cu un film  pe care l-am ales impreuna si la care nu eram obligati sa participam, in cazul in care obositi fiind, ne doream sa mergem in camera.

A fost o zi extrem de incarcata dar cu un mare impact emotional. Suntem cu totii incantati si abia asteptam sa vedeti pozele.

 

Salutari din Blossin,

Dapfni & Trupa ?
Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara, puteti accesa albumele foto de pe Facebook sau Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu cele mai noi fotografii!

tabara de germana

tabara de germana