Tabara de Engleza Windsor Wellington College 2017 (5)

Tabara de Engleza Windsor Wellington College 2017Tabara de Engleza Windsor Wellington College 2017

Dragi parinti,

A trecut deja o saptamana de cand suntem in tabara de la Wellington College!

Timpul trece altfel aici deoarece mereu avem cate ceva de facut. Suntem mandri sa va spunem ca trei dintre copiii nostri au fost promovati de saptamana aceasta la urmatorul nivel de limba engleza (decat cel initial).

Vremea a fost si ea frumoasa in ultimele doua zile, asa ca ne-a lasat sa ne bucuram de meciul de rugby! Baietii, dar si cateva fete curajoase au participat luni alaturi de antrenorii de rugby ai clubului de sport Wellington la un antrenament pe cinste!

Seara de luni insa, a fost de departe cea mai amuzanta de pana acum. Tema pentru disco a fost ca toate fetele sa se costumeze in baieti si invers. Cert este faptul ca baietii s-au lasat machiati si imbracati de fete, iar acestea la randul lor si-au jucat si ele foarte bine rolurile de baieti. 🙂 Puteti vedea in poze ce a iesit…

Ieri ne-am bucurat de cea mai calduroasa si insorita zi de pana acum la Wellington, dar ne-am bucurat si de orele de limba engleza si de compania profesorilor si a colegilor. Dupa orele de dupa-amiaza de Drama Sessions, am luat cina si am participat cu mic cu mare la Quiz Night. Ne-am impartit pe echipe si am avut o serie de intrebari de cultura generala la care ne-am concentrat sa dam cele mai bune raspunsuri. Diseara vom afla echipa castigatoare!

Astazi dupa orele de limba engleza, ne vom relaxa la orele de dans si fotbal, ca mai apoi sa ne distram la Karaoke Night!

Va imbratisam,

Wellingtonienii veseli, Georgiana si Violeta

P.S. Vineri seara vom avea Festivitatea de premiere in cadrul careia vom primi certificatele de limba engleza alaturi de toata celelalte grupuri. Revenim cu vesti dupa. 🙂 

Tabara de Engleza Windsor Wellington College 2017 (4)

Tabara de Engleza Windsor Wellington College 2017

Tabara de Engleza Windsor Wellington College 2017 (4)

Tabara de Engleza Windsor Wellington College 2017 (4)

Pentru a vedea albumele foto, va rugam accesati link-urile de mai jos. Ultimele fotografii adaugate se afla la finalul albumelor:

Album Foto Facebook

Album Foto Google Photos