Tabara de Engleza Windsor Wellington College 2017 – Excursie la Oxford (4)

excursie la OxfordTabara de Engleza Windsor Wellington College 2017

Dragi parinti,

Iata ca a trecut si primul nostru weekend in tabara si prima excursie la Oxford!

Ziua de sambata a fost una plina de activitati apreciate de copii. Chiar daca ploaia a incercat sa ne strice planurile, nu a reusit. Atat unele fete, cat si unii baieti au ales sa isi exerseze aruncarile la cosul de baschet, ori sa participe la tot felul de jocuri antrenante organizate de cei de aici. Bineinteles, ca fetele pasionate de dans au ramas fidele pasiunii lor alaturi de coregrafele Megan & Jodie.

Seara a fost una cu adevarat interactiva! La jocul Picture Hunt, toti copii s-au impartit pe grupe si au primit o lista cu fotografii si video-uri pe care trebuiau sa le realizeze. S-au amuzat copios dansand tango in filmulete sau facand poze cu alti copii de alte nationalitati prin diferite locuri indicate din campus. Ba chiar au facut o poza cu portarul si au filmat grup leaderii cantand! La sfarsitul jocului, unii dintre copiii nostri s-au aflat in echipa castigatoare si au primit felicitari din partea tuturor.

Ziua de ieri insa, a fost una cu adevarat speciala. Ne-am trezit de dimineata si am plecat cu autocarul impreuna cu un grup de italienti catre Oxford! Odata ajunsi acolo, am fost fermecati de cladirile in stil baroc incarcate de atata istorie si ascunzand atatea povesti interesante.

Plimbarea noastra nu a fost una simpla, ci una presarata cu informatii si noutati. Ne-am impartit in patru echipe: rosie, albastra, verde si galbena si am avut de raspuns la cateva intrebari despre fiecare loc pe care l-am vizitat pentru a aduna cat mai multe puncte.

Am fost incantati sa vedem The Radcliffe Camera, o biblioteca celebra construita in forma de cerc si una dintre cele mai deosebite si fotografiate cladiri din Oxford si Christ Church, unul dintre cele mai mari colegii din Oxford si cel in care se ascunde faimoasa Hogwart’s Hall din filmele cu Harry Potter! De asemenea, am avut onoarea ca in fata la Merton College sa facem cunostinta si chiar si o poza cu un profesor american pe nume Paul, ce preda la Oxford!

Dupa-amiaza s-a incheiat cu multe zambete si cu o vizita mult asteptata la cateva dintre magazinele de suveniruri din Oxford!

Astazi am inceput o noua saptamana asa ca spunem nerabdatori YES to new adventures!

 

Cu drag,

Wellingtonienii veseli, Georgiana si Violeta

Tabara de Engleza Windsor Wellington College 2017 excursie la Oxford

Tabara de Engleza Windsor Wellington College 2017

Tabara de Engleza Windsor Wellington College 2017 - excursie la Oxford

Tabara de Engleza Windsor Wellington College 2017

Tabara de Engleza Windsor Wellington College 2017 - excursie la Oxford

Tabara de Engleza Windsor Wellington College 2017

Pentru a vedea albumele foto, va rugam accesati link-urile de mai jos. Ultimele fotografii adaugate se afla la finalul albumelor:

Album Foto Facebook

Album Foto Google Photos