Tabara de Engleza Windsor Wellington College 2017 (3)

abara de Engleza Windsor Wellington College 2017abara de Engleza Windsor Wellington College 2017

Dragi parinti, inspirati de punctualitatea tipic englezeasca, revenim asa cum v-am promis cu noi vesti si fotografii din tabara de la Wellington College!

Toti copiii au trecut de emotiile cauzate de testul de limba engleza si s-au destins la seara de disco. Aici unii dintre ei au ales sa danseze alaturi de coregrafii pe care ii cunosteau deja de la orele de dans,iar altii au ales sa socializeze. A fost un bun prilej sa se cunoasca mai bine intre ei. Fetele s-au distrat pe ringul de dans si au reusit chiar sa ii aduca si pe baieti acolo! Micuta noastra Stefi, s-a detasat cu mult fata de restul micilor dansatori, fiind aplaudata si remarcata de toti cei din jur.

Ieri dimineata au fost afisate listele cu clasele si am fost bucurosi sa ne gasim situati foarte bine ca nivel de limba engleza. Copiii si-au cunoscut colegii si profesorii si au participat alaturi de acestia la primele ore. Au fost incantati si lucrul acesta s-a vazut in energia si nerabdarea cu care au revenit astazi la ore.

Dupa pranz, copiii au mers din nou in clasele lor unde au avut ore de Drama Sessions. Aici au jucat diferite jocuri, au interpretat diverse roluri si bineinteles si-au exersat abilitatile de comunicare in limba engleza.

Planurile de seara au fost schimbate de vreme, asa ca din cauza ploii nu am mai putut sa rezolvam cazurile pregatite in campus in cadrul jocului Murder Mistery. In schimb, am vizionat un film in limba engleza impreuna cu ceilalti copii in camera comuna.

Astazi dupa incheierea orelor vom fi prezenti la cursurile de dans, pe terenul de fotbal sau la fileul de volei, in functie de preferintele fiecaruia.

Va trimitem multe imbratisari si promitem sa revenim cu noi povesti din tabara dupa excursia de maine de la Oxford!

Cu drag,

Wellingtonienii veseli, Georgiana si Violeta

abara de Engleza Windsor Wellington College 2017

Tabara de Engleza Windsor Wellington College 2017

abara de Engleza Windsor Wellington College 2017

Tabara de Engleza Windsor Wellington College 2017

abara de Engleza Windsor Wellington College 2017

Tabara de Engleza Windsor Wellington College 2017

Pentru a vedea albumele foto, va rugam accesati link-urile de mai jos. Ultimele fotografii adaugate se afla la finalul albumelor:

Album Foto Facebook

Album Foto Google Photos