Tabara de Engleza UCL – 6-20 aug 2017 Mirunette (3)

Tabara de Engleza UCL - 6-20 aug 2017 MirunetteTabara de Engleza UCL - 6-20 aug 2017 Mirunette

Bună seara dragi părinți,

Aici la UCL totul decurge în continuare conform programului, fără incidente sau probleme. Copiii dumneavoastră se distrează de minune, la cursurile de limba engleza totul este bine, am vorbit astăzi cu profesorul coordonator de aici si a spus că engleza lor este atât de bună încât i-a pus în dificultate deoarece în urma testării trebuia sa îi pună pe toti în aceeași grupa pentru ca erau cam singurii de nivel atât de avansat. Dar în felul acesta nu mai puteau interacționa cu alte nationalitati asa ca a decis sa îi amestece cu alții desi nu ar cam fi de nivelul lor! Deci ne mândrim aici la UCL, nu glumă! Mai ales ca si seara trecută am avut un fel de competiție, (un concurs care presupunea sa găsim anumite obiective de prin campus si să facem selfie cu ele) unde bineînțeles ca primele 3 echipe câștigătoare au fost ale noastre!

Ieri si azi am vizitat doua muzee, British Museum si Natural History Museum. Copiilor le-a plăcut mult mai mult cel de-al doilea, desigur, si o sa vedeti si din poze de ce! Din păcate nu prea pot sa îi „prind” la poze, asa ca am făcut unele doar cu exponatele! ?

Mâncarea este mult mai bună decât ne așteptam asa ca nu e nevoie sa îsi cumpere decât mici gustări dacă doresc.

Grupul se sudează din ce în ce mai mult, băieții sunt foarte respectuoși si protectori cu fetele si fetele la rândul lor sunt foarte dragute cu ei dar si intre ele (ceea ce este foarte important!!) Se pare ca urmează politica celor de la UCL sa se respecte intre ei si să se accepte fiecare asa cum este! ? Asa ca nici nu vreau sa ma gândesc cate lacrimi vor curge la despărțire dupa aceasta tabara de limba engleza!!

O zi bună va dorim, revenim cu stiri zilele următoare din Tabăra Londra UCL!

Anamaria S. (group leader) & The Mirunettes

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara, puteti accesa albumele foto de pe Facebook sau Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu cele mai noi fotografii!

Tabara de Engleza UCL - 6-20 aug 2017 Mirunette

Tabara de Engleza UCL – 6-20 aug 2017 Mirunette

Tabara de Engleza UCL - 6-20 aug 2017 Mirunette

Tabara de Engleza UCL – 6-20 aug 2017 Mirunette

Tabara de Engleza UCL - 6-20 aug 2017 Mirunette

Tabara de Engleza UCL – 6-20 aug 2017 Mirunette