Tabara de Engleza Oxford si Cambridge UK, 23 iul – 6 aug 2017 Mirunette (6)

Tabara limba engleza Oxford & Cambridge 2017 MirunetteTabara limba engleza Oxford & Cambridge 2017 Mirunette

Dragi parinti, ultimele zile in tabara de engleza de la Oxford & Cambridge parcă au fost mai încărcate de activități, de trăiri frumoase și emoționante la care s-au adăugat și lacrimile de despărțire de profesorii și grup leaderii din tabara internationala și chiar faptul ca noi, cei care am alcătuit un grup de 15 tineri din toată tara, urma sa ne spunem „la revedere”.

A fost o seara emoționantă în care profesorul David, imbracat in costum scotian ce atesta originea sa, ne-a înmânat certificatele și diplomele ce confirma munca noastră de doua săptămâni în minunata tabara de engleza din Oxford și Cambridge. Toți  ne-am dorit o poza cu imortalizarea momentului 🙂

În ziua anterioara plecării am mers intr-o excursie la castelul Windsor pentru încă o lecție interesanta de istorie, geografie și nu numai.

„Am mai putea rămâne o săptămână?” , „Putem amana zborul si schimba biletele  de avion pentru mai tarziu?” – acestea erau intrebările elevilor în ultima zi!

Ne raman amintirile de neuitat a doua săptămâni minunate petrecute intr-o tabăra de vara deosebit de frumoasa, ne-am întors mai bogați în ceea ce privește cunoștințele noastre de limba engleza, de cultura și civilizație a Angliei, ne rămân noile prietenii țesute cu tinerii din alte tari și nu in ultimul rand cu cei din grupul pe care le-am alcătuit. Ne simțim mai responsabili, am îmbinat utilul cu placutul și ne-am distrat pe cinste!

Mulțumim părintilor noștri, minunatei echipe Mirunette, tuturor celor care au făcut ca noi sa fim actori în piesa cu numele  Tabara de limba engleza Oxford & Cambridge!

Cu drag,

Mirunettii din tabara Oxford & Cambridge  si group leader Georgina I!

Tabara limba engleza Oxford & Cambridge 2017 Mirunette

Tabara limba engleza Oxford & Cambridge 2017 Mirunette

Tabara limba engleza Oxford & Cambridge 2017 Mirunette

Tabara limba engleza Oxford & Cambridge 2017 Mirunette