Tabara de Engleza, Fordham University, New York USA 24 iul-07 aug – Mirunette 2016 (6)

Top of the RockTop of the Rock

Top of the Rock, Central Park, Times Square, Broadway

Dragii nostri,

Ultimul nostru mesaj de pe meleaguri Americane soseste cu o bogatie de fotografii din cele mai recente 3 zile. Am petrecut demential, pe masura asteptarilor, demne de un ramas bun pe cinste pregatit de New York :P.

Joi ne-a intampinat o zi plina inca de dimineata. Orele de lb. Engleza s-au desfasurat in gradina botanica, iar dupa-amiaza ne-a gasit din nou in lumea verde din faimosul Central Park. Am pornit de la castelul Belvedere, am ajuns apoi in lumea fascinanta a lui Alice in Wonderland si am incheiat cu un gand in memoria lui John Lennon. Cina ne-a gasit din nou in Times Square, unde meniul de la Dallas BBQ ne-a rasfatat papilele gustative. Am asteptat nerabdatori sosirea noptii pentru mult asteptatul Top of the Rock, care ne-a impresionat cu viziunea luminata a orasului, un adevarat sleepless city ;).

Am ajuns in campus exact la timp pentru punerea in actiune a surprizei pentru sarbatoritele noastre, Alexandra si Ada :). Astfel ca, dupa urale, dorinte, lumanari, torturi si deliciosul Dunkin Donuts, ne-am retras fiecare in camera lui pentru un somn bine meritat (majoritatea dintre noi).

Vineri am fost recunoscatori pentru o zi mai lejera, insa nu mai putin bogata ☺️. Dupa orele de curs, am participat la sarbatoarea de absolvire, in cadrul caruia am primit feedback-ul profesorilor si am fost rasplatiti pentru progresul nostru din cele doua saptamani. Dupa pranz, cativa dintre noi am pornit din nou spre oras pentru ultimele cumparaturi, in timp ce altii am ramas in campus la putin extra timp de relaxare, piscina si pregatire pentru seara incantatoare de pe Broadway! ? Wicked ne-a lasat cu gura cascata si cantand pana astazi fragmente din coloana sonora ☺️.

Ultima zi, astazi, a fost plina de adrenalina caracteristica Six Flags, unde cele mai provocatoare roller-coasters ne-au luat ochii si ne-au bagat in priza pentru intreaga zi (si seara ca sa avem spor la impachetat :P). Bagajele sunt acum in progress of being filled :). Asa ca wish us good luck ?.

Suntem nerabdatori sa va vedem si imbratisam. Mai este putin pana ajungem acasa :).

Until then, suntem cu gandul la voi si dulcea revedere.

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Fordham University, puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photos, care vor fi updatate in fiecare zi.

Cu mult drag,
NOI

Iti doresti o tabara in SUA? Contacteaza-ne ca sa te asiguri ca faci cea mai buna alegere.