Tabara de Engleza, Fordham University, New York USA 24 iul-07 aug – Mirunette 2016 (5)

Empire State Building - New YorkEmpire State Building - New York

Empire State Building, American Museum of Natural History, Yankee Stadium

Dragii nostri parinti,

Iata ca am trecut si de jumatatea celei de-a doua saptamani petrecute in New York. Programul nostru pare sa se aglomereze mai mult spre final, parca nu ne mai ajung zilele pentru a vedea tot :)!
Si credeti-ne, nu vrem sa pierdem nimic! 🙂

Stiati ca ieri am urcat in cladirea care pentru aproximativ 50 de ani a fost cea mai inalta din lume? Nu o depasesc multe in inaltime, astazi fiind al 5-lea cel mai inalt zgarie-nori din USA si al 29-lea din intreaga lume. Da, este vorba de impunatorul Empire State Building, care ne-a oferit o imagine landscape breath taking asupra metropolei.

Seara ne-am intors in campus pentru sports night, unde ne-am consumat ultimele resurse de energie zilnice pe care le-am avut. Oh, Ada cred ca are inzecit cat noi toti la un loc :)). Am jucat catch (cu mingea de american football), ne-am incercat talentul si la baseball (doar ne astepta un meci important :P), frisbee si nu in ultimul rand traditionalul nostru fotbal (soccer). Am ras, am alergat, ne-am testat rezistenta si mobilitatea 🙂 – reteta perfecta pentru un somn ce se anunta mega odihnitor (atat de odihnitor incat dimineata nu am auzit cu totii alarma care ne trezeste pentru micul dejun si orele de lb. engleza… we had some explaining to do 🙂 ).

Si pentru ca New York-ul este plin de superlative, astazi am fost musafiri si intr-unul din cele mai mari muzee din lume – American Museum of Natural History. Muzeul cuprinde absolut toate procesele de formare ale mediului nostru natural inconjurator pana in zilele noastre. Am fost cuceriti de elementele din geografie, geologie sau astronomie, de popularul planetariu si saile de cinema ce gazduiau spectacole scurte despre Universul nostru.

Chiar daca timpul petrecut in muzeu a fost destul de extins, ne-am pastrat muuult pozitivism si incantare pentru experienta inedita si atat de reprezentativa pentru poporul American – baaaaseballll gameeeeeee!!! Si nu orice baseball game. NY contra NY, The Yankees vs The Mets. Pentru scurt timp ne-am deghizat in sustinatori Yankees si, ce credeti, le-am purtat noroc. Daca in meciul de aseara au pierdut, in aceasta seara au iesit triumfatori! 🙂 Urale peste urale, aplauze, tipete, ridicat de pe scuaune de emotie, le-am trait pe toate. Mai lipseste aparitia pe monitoare, hehe :).

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Fordham University, puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photos, care vor fi updatate in fiecare zi.

Confirmam extenuare actuala si odihna garantata „ca valiza in gara” :)).
Voua, dragi parinti va dorim o zi frumoasa.
Suntem aproape.
Cu drag,
NOI din nou 🙂

Iti doresti o tabara in SUA? Contacteaza-ne ca sa te asiguri ca faci cea mai buna alegere.