Tabara de Engleza, Fordham University, New York USA 24 iul-07 aug – Mirunette 2016 (4)

Metropolitan Museum of Art (The Met)Metropolitan Museum of Art (The Met)

Metropolitan Museum of Art (The Met)

Dragii nostri,

Asa cum v-am obisnuit, este ziua mesajului nostru, pe care vi-l transmitem cu cele mai calde imbratisari si ganduri pozitive, din tabara din New York.

Timpul trece foarte repede pentru noi, iar asta nu ne confirma decat ca ne distram la maxim 🙂 Astazi am fost in focuri in cadrul mult asteptatei vizite la outlet-ul din New Jersey…

… but speaking of having fun, aseara a fost inca una din serile speciale in care ni s-a citit incantarea… in voci, de aceasta data 🙂 Karaoke night ne-a dezvaluit artistii din noi: astfel, pe Sophia nu am mai putut-o desparti de microfon, la scurt timp s-a alaturat si Ioana, cu o voce minunata pe care nu ai cum sa n-o remarci. Andrei M., Stefan si Ovidiu au fost cei mai curajosi dintre baieti, iar Iarina, Ada si Alexia, cele mai fermecatoare staruri :).

… si pentru ca am luat-o in sens invers cu derularea evenimentelor noastre din weekend, va mai povestim ca tot ieri ne-am bucurat de o zi mai lejera – asta dupa muuult cantec cu „putem dormi mai muuult astazi?” :)) Trezirea s-a dat la 10:00 dimineata (pentru cei mai multi dintre noi), iar la ora 12 am plecat spre ceea ce avea orasul pregatit pentru noi – Metropolitan Museum of Art (The Met), cel mai mare muzeu de arta din SUA si printre cele mai vizitate din lume. Desigur, Upper East Side, unul dintre cele mai bogate cartiere ale orasului, nu a putut sa nu ne ia ochii prin curatenie, arhitectura cladirilor si opulenta magazinelor.

Nu uitam nici de ziua de sambata, cand am fost incantati cu prezenta faimoasei Lady Liberty pe Liberty Island si ne-am imbogatit cu experinta vizitei Immigration Museum pe Ellis Island, un loc foarte semnificativ pentru istoria imigrantilor in SUA, mai ales intre 1892 si 1954.

Saptamana care tocmai a inceput este cat se poate de provocatoare – Empire State Building, MoMA, Top of the Rock, Six Flags, American Museum of Natural History, Broadway Show, Helicopter Ride, New York Yankees Baseball Match… uh, respiram adanc si ne aruncam in calatoria noastra.

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Fordham University, puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photos, care vor fi updatate in fiecare zi.

Keep us close,
NOI toti 🙂

Vezi oferta actualizata de tabere in SUA.