Tabara de Engleza, Fordham University, New York USA 24 iul-07 aug – Mirunette 2016 (3)

Brooklyn Bridge, New York, SUABrooklyn Bridge, New York, SUA

Brooklyn Bridge & Intrepid Museum

Dragii nostri parinti,

Ultimele doua zile in the city that never sleeps au fost inspirationale pentru noi :). Ne-am tot gandit oare cum am putea suprinde esenta lor, prin urmare cum ar fi sa le aflati chiar de la participanti? Da, copiii nostri si personajele principale in cadrul programului din fiecare zi! Iata ce spun ei:

Mie imi place foarte mult NY. Absolut tot. Este o oportunitate unica, ceva nou, ceva ce nu intalnesti decat o singura data in viata. Trebuie profitat la maxim de absolut tot ce vezi, deoarece iti vei aminti mai tarziu de acele momente frumoase si vei avea un zambet frumos pe fata.” (Stefan T.)

Excursia de la Intrepid mi-a oferit posibilitatea sa calatoresc in trecut, mai exact in perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial. In interiorul acestui muzeu am descoperit misterul unor intamplari care si-au lasat amprenta in istoria armatei americane si nu numai. De asemenea, plimbandu-ma pe Brooklyn Bridge am avut ocazia sa fotografiez Manhattan-ul dintr-un unghi inedit!” (Sandra P.)

Personal, in ultimele doua zile m-a impresionat Brooklyn Bridge prin peisajul pe care l-a oferit” (Catalina G.)

Mi-a placut agitatia care s-a resimtit pe Brooklyn Bridge si diferenta dintre Manhattan si Brooklyn” (Maria V.)

Personal, m-a impresionat cel mai mult Brooklyn Bridge deoarece mi-a placut peisajul pe care-l puteam vedea” (Andreea B.)

Brooklyn Bridge… istorie, vedere de ansamblu, inaltime… intr-un cuvant – MINUNAT!” (Andrei M.)

Ultimele doua zile au fost foarte frumoase, dar cel mai mult mi-a placut astazi la Intrepid Museum deoarece imi plac foarte mult avioanele” (Andrei B.)

Cel mai mult mi-a placut la Brooklyn Bridge. Simteai ca poti face orice, ca in sfarsit ai ocazia sa vezi multitudinea de cladiri inalte, atat de reprezentative pentru faiosul New York. Am facut poze, am ras si we had fuuuun!” (Alexia G.)

Mi-a placut Times Square datorita cladirilor si oamenilor” (Vlad B.)

I made new friends and I visited beautiful places” (Alin N.)

Even though I’m in a modern city, Bubba Gump made me feel like I’ve visited the West” (Carina M.)

Mi-a placut muuuuult la Brooklyn Bridge – s-a vazut totul (cladirile marete, apa, soarele) si am facut muulte pozeee” (Iulia C.)

Brooklyn Bridge a fost minunat, iar pe de pe 5th Avenue imi doresc sa mai umplu plasele de cumparaturi :)))” (Rosi B.)

Daca ar fi sa aleg un moment din ultimele doua zile, acesta ar fi cel de seara trecuta – Culture night – deoarece am ascultat muzica din alte tari si apoi ne-am uitat la filmul „Lion King” (Sabina G.)

Mi-au placut toate locurile in care am fost (Brooklyn Bridge, Intrepid Museum, Bubba Gump). Este o experienta foarte frumoasa si ma distrez foarte mult” (Ovidiu G.)

Mie mi-au placut toate excursiile si locurile de pana acum, deoarece am aflat lucruri noi despre fiecare si le-am admirat cu ochii deschisi; cel mai mult, in schimb, mi-a placut pe Fifth Avenue si Times Square” (Bianca D.)

Mi-a placut enorm Brooklyn Bridge, mi-au placut orele de lb. engleza si mai ales crevetii din aceasta seara 🙂” (Alexia G.)

In ceea ce priveste Bubba Gump, sunt sigura ca Forrest ar fi fost mandru” (Teo C.)

Ieri a fost una din zilele mele preferate pentru simplu fapt ca am vizitat Brooklyn Bridge, respectiv Brooklyn, loc de care pot spune ca m-am indragostit. Exista ceva la acea parte a orasului care ma atragea sau poate asta se datoreaza faptului ca a corespuns asteptarilor pe care le aveam. De altfel, tot ieri seara a fost si Culture Night unde ne-am distrat teribil pe vechile hit-uri Romanesti cu Italienii si Cehii, insa evident ca noi, Romanii, ne-am distrat si cel mai bine si am dansat cel mai mult” (Iarina S.)

Cea mai faina seara a fost Culture Night, cand am cantat melodii specifice mai multor tari si am stat cu copiii de mai multe nationalitati, iar apoi ne-am uitat toti la Lion King” (Iulia M.)

Cea mai misto parte din tabara este interactiunea cu localnicii pe care suntem nevoiti sa o avem – spre exemplu, unul din proiectele de la scoala a fost sa culegem raspunsuri de la studentii Americani din campus referitoare la cultura lor muzicala” (Karina G.)

Times Square mi-a placut cel mai mult datorita arhitecturii” (Luca G.)

Mie mi-a ramas in minte plimbarea pe Brooklyn Bridge deoarece am reusit sa vedem NY si Lady Liberty dintr-o alta perspectiva” (Deni D.)

Different view of the city from Brooklyn Bridge” (Adi F.)

Ieri am avut minunata o ocazie de a ne bucura de impresionanta priveliste oferita de Brooklyn Bridge asupra aglomeratului oras New York. Cladirile inalte ne bucurau privirea asadar nu ne-am putut abtine sa nu facem cateva poze. Sper sa traiti aceleasi sentimente la vederea acestora.” (Alex V.)

We enjoyed the lessons because we had the chance to meet new people and we learned interesting things playing and laughing.” (Emily I. & Betty C.)

Ieri am fost pe Brooklyn Bridge si mi s-a parut absolut minunat. Vederea pe care am avut-o de pe pod imi amintește de filmele care erau facute in New York si aveau cadrele luate de sus. Iubesc tabara asta si nu regret ca am venit aici si daca as putea as veni in fiecare an de acum in colo.” (Adelina I)

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Fordham University, puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photos, care vor fi updatate in fiecare zi.

Follow us si in continuare.
Va dorim o zi frumoasa. Pentru noi e ora de somn acum 🙂

Cu mult drag,
NOI din nou 🙂

Iti doresti o tabara in SUA? Contacteaza-ne ca sa te asiguri ca faci cea mai buna alegere.