Tabara de Engleza Dublin, Irlanda, 30 iul – 13 aug 2017 Mirunette (9)

Tabara limba engleza Dublin Irlanda Mirunette 2017Tabara limba engleza Dublin Irlanda Mirunette 2017

Dragi parinti, am revenit cu vesti proaspete din tabara din Dublin, Irlanda!

Miercuri dimineață marea parte a copiilor au mers la piscină, unde s-au distrat foarte bine. Câțiva din grup au ales să meargă în oraș în același interval, și au petrecut dimineața în Dublin, vizitând Trinity College si facand si unele cumpărături. Seara copiii au avut posibilitatea de a repeta pentru talent show-ul de vineri.

Joi dimineață am mers să vizitam muzeul Dublinia, cu exponate interactive referitoare la istoria orașului, în special legata de invaziile vikingilor și nu numai. Și aici copiii au fost interesați, atât de muzeu cât și de gift shop! Seara am avut movie night, o relaxare bine venita 🙂

Feedback-ul lor referitor la cursurile de limba engleza a fost constant unul bun, iar cel puțin doi profesori au subliniat abilitățile foarte bune la limba engleza ale grupului nostru, în comparație și cu alte grupuri, și ținând cont și de vârstele lor.

Copiii s-au simțit bine și în casa în care locuim, găsind timp seara sa încerce și să prepare diverse – de exemplu clătite de împărțit cu colegii.

Vineri vom merge de dimineata din nou in centrul orasului, iar sâmbătă vom avea o excursie la Phoenix Park, un parc urban imens (unul din cele mai mari din Europa) si pentru care se fac demersurile pentru a fi inclus in Patrimoniul Mondial Unesco.

Urmeaza intoarcerea acasa, asa ca asteptam cu nerabdare sa va revedem duminica seara (de fapt in noaptea de duminica 13 august spre luni 14 august), la ora 01:00, pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni). Vom sosi cu cursa Lufthansa, nr zbor LH1656 de la Munchen!

Cu drag,
Iulia M & Andreea D – group leaderi tabara Irlanda

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din Dublin, puteti accesa albumele foto de pe Facebook I , Facebook II sau Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu cele mai noi fotografii!

Tabara limba engleza Dublin Irlanda Mirunette 2017

Tabara limba engleza Dublin Irlanda Mirunette 2017