Tabara de Engleza Dublin, Irlanda, 30 iul – 13 aug 2017 Mirunette (7)

Tabara limba engleza Dublin Irlanda Mirunette 2017 GalwayTabara limba engleza Dublin Irlanda Mirunette 2017 Galway

Dragi parinti, am revenit cu vesti din tabara din Irlanda! Luni a fost zi libera, insa ocupată de noi cu o excursie la Galway, orășelul celor 14 triburi. De data aceasta vremea a fost foarte buna, și ne-a permis sa facem un scurt periplu prin oras. Acesta a inclus popasuri la catedrala, construcție moderna datând din 1965, in Eyre Square, piața centrală a orașului, unde copiii au putut vedea arborate steagurile celor 14 triburi din Galway, apoi la biserica St. Nicholas’ Collegiate Church, cea mai veche biserica medievală din Europa care este inca dedicată serviciului religios. Turul s-a încheiat cu un popas la Spanish Arch, respectiv zidurile rămase din fortificațiile ce apărau odinioară acest oraș, cândva cel mai important port din Irlanda, precum și o plimbare pe faleza, și implicit, aproape de oceanul Atlantic.

Seara, după cină, copiii au primit instrucțiuni pentru un talent show ce se va desfășura vinerea viitoare, ceea ce a generat multe discuții referitor la componenta echipelor și a talentelor pe care le pot prezenta.

Începând de mâine, copiii vor avea cursuri după amiază, de la 14:00 la 17.50, iar activități dimineața și seara. De altfel marți dimineață vom merge din nou in Dublin pentru un treasure hunt, pretext pentru copii să găsească și să se familiarizeze cu câteva din reperele culturale ale orașului.

Vom reveni cu noutati din tabara in Irlanda in zilele ce urmeaza.

Cu drag,
Iulia M & Andreea D – group leaderi tabara Dublin

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din Dublin, puteti accesa albumele foto de pe Facebook I , Facebook II sau Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu cele mai noi fotografii!

Tabara limba engleza Dublin Irlanda Mirunette 2017 Galway

Tabara limba engleza Dublin Irlanda Mirunette 2017 Galway