Tabara de Engleza Dublin, Irlanda, 30 iul – 13 aug 2017 Mirunette (3)

Tabara Dublin Irlanda Mirunette 2017Tabara Dublin Irlanda Mirunette 2017

Dragi parinti, revenim cu noi vesti din tabara din Dublin!

Azi după micul dejun am mers împreună cu grupul de copiii intr-una din clădirile unde vor avea și cursuri. După testare, coordonatorul taberei, Jamie Murray le-a ținut o scurta prezentare cu reguli și informații generale. Ulterior au avut și o oră de cursuri introductive, urmând ca de mâine să fie repartizați fiecare în grupe în funcție de rezultatul testării.

După prânz am mers într-un walking tour al orașului Dublin, și la unul din obiective – respectiv statuia lui Molly Malone din fata bisericii St. Andrew’s – un alt grup de turiști irlandezi a cântat, spontan, cântecul tradițional irlandez asociat cu Molly, moment inedit rasplatit cu aplauze de grupul nostru.

Copiii au fost interesați mai ales de cele două mari străzi pentru cumpărături din centrul orașului, și la încheierea turului au ales să își petreacă perioada de free time făcând achiziții mult dorite.

Seara a fost movie night si copiii au revăzut Jumanji 🙂

Mâine după cursuri vom avea o excursie la Croke Park, al treilea cel mai mare stadion din Europa.

Revenim cu vesti din tabara din Irlanda in zilele urmatoare!

Iulia M & Andreea D – group leaderi tabara Dublin

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Dublin, puteti accesa albumele foto de pe Facebook sau Google Photos care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!

 

Tabara Dublin Irlanda Mirunette 2017

Tabara Dublin Irlanda Mirunette 2017