Tabara de Engleza Cambridge 13-27 august 2017 Mirunette (5)

Tabara de Engleza Cambridge 13-27 august 2017 MirunetteTabara de Engleza Cambridge 13-27 august 2017 Mirunette

Dragi parinti,

Timpul trece foarte repede aici,dar asa cum v-am spus,incercam sa profitam de fiecare moment petrecut in tabara de engleza de la Cambridge Ridley Hall.

Dupa un weekend in care am avut timp sa ne odihnim,ne-am intors la activitatile noastre.

Am reluat cursurile de limba engleza luni,unde am avut parte de o surpriza,ni s-au schimbat profesorii. Nu este un lucru rau,ba chiar putem sa vedem mai multe stiluri de predare si chiar ne doream sa vedem daca toti profesorii de limba engleza sunt la fel de misto ca cei pe care i-am avut in prima saptamana. 🙂 Temele abordate sunt pe gustul nostru,ne fac sa iesim din zona noastra de comfort si sa comunicam foarte mult in limba engleza cu ceilalti colegi de clasa.

Tot luni am avut ocazia sa bem un ceai englezesc ca la carte. „Cream tea” a fost una din activitatile de dupa cursuri la care majoritatea dintre noi am ales sa mergem. Un ceai autentic cu putin lapte, o briosa cu unt si gem…si o ora de discutii despre scoala,cartile din ziua de azi si diferentele dintre invatamantul nostru si cel de aici. 🙂 Ceilalti au ales sa mearga la baschet,sa faca putina miscare si sa nu uitam de cei care au ramas la cursurile intensive.

Seara am iesit la plimbare, Cambridge este un orasel foarte frumos,nu te poti satura sa te plimbi pe stradutele lor mici,sa vezi colegiile care iti atrag privirirea de fiecare data si sa stai intr-un parc la povesti cu ceilalti.

Marti,la pranz am decis sa mancam in oras. Nu toti,bineinteles, dar am gasit un local foarte dragut,cu o terasa pe acoperis si culmea, un ospatar roman. 🙂 Un baiat foarte amabil din Oradea,care ne-a recomandat cel mai bun burger pe care l-am mancat vreodata si bonus, sosul casei ( genial! ).

I-am promis ca o sa mergem toti intr-o seara sa luam cina,il lasam sa ne recomande ce este cel mai bun. 🙂 Pe seara ne-am gandit sa facem ceva fun. Nu am mers la activitatile din campus, insa ne-am strans toti intr-un parc si am mancat marshmallows. 🙂 Ne-am organizat din timp,am mers si am cumparat un gratar de unica folosinta si am mancat o punga intreaga de bezele topite. Un mic foc de tabara,dar cu ceva dulce.

Mai avem 4 zile pline in care ne mai putem gandi la activitati „nebune” pe care sa le facem aici in tabara de limba engleza! 🙂

Stay posted!

Hugs&kisses from the Cambridge team!

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara, puteti accesa albumele foto de pe Facebook sau Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu cele mai noi fotografii!

Tabara de Engleza Cambridge 13-27 august 2017 Mirunette

Tabara de Engleza Cambridge 13-27 august 2017 Mirunette