Tabara de Engleza Cal State University, 01-15 Aug 2017 – Mirunette (6)

Tabara de Engleza Cal State University, 01-15 Aug 2017 - Mirunette (Las Vegas)Tabara de Engleza Cal State University, 01-15 Aug 2017 - Mirunette (Las Vegas)

Tabere internationale Mirunette –  Tabara SUA – Los Angeles 2017 (Grand Canyon)

Dragi parinti,

A trecut repede vacanța si a sosit momentul plecării din tabara SUA. Ne pare rau ca nu mai avem vreo doua săptămâni, dar ne rezervăm pentru anul viitor.✈️?

Am rămas sa va spunem cum ne-am mai petrecut noi timpul in ultimele doua zile.? Pe 13 august am plecat spre Grand Canyon. După un drum lung către Arizona, am sosit nerăbdători sa vedem ceea ce pana acum ne-a surprins doar in filme. Ploaia nu ne-a oprit dorința de a face poze, asa ca ne-am adăpostit câteva minute si am plecat sa explorăm. A urmat un drum lung către Las Vegas, dar a meritat așteptarea. Oprirea pentru cina s-a făcut la Sweet Tomatoes, unde am avut masa tip buffet. Am plecat către hotelul Golden Nuggets, pe strada Fremont, in inima Las Vegas-ului.

Tabara de Engleza Cal State University, 01-15 Aug 2017 - Mirunette (Grand Canyon)

Ziua următoare si ultima din program a fost foarte frumoasa. Am început cu Hoover Dam, care este cel mai vizitat baraj din lume. Locul a fost impresionant, ne-a plăcut foarte mult!! A urmat The Venetian, loc ce ne-a facut sa ne intrebam daca suntem in Italia sau inca in Las Vegas. Numele si-l poarta datorita designului interior ce imita canalele venetiene si eleganta arhitecturala a Venetiei. Ne-am îndreptat către Bellagio, unde am privit show-ul fântânilor pe melodia “Fly me to the Moon” a lui Frank Sinatra. ⛲️? Ultima oprire a fost la Hard Rock Cafe Las Vegas ?, cu care am si terminat programul nostru de vacanța in tabara din USA, pe coasta de Vest.

Ne-am întors fericiti la Hotel si ne-am apucat de impachetat. Soooosim!! Așteptați-ne la Aeroport, promitem ca avem multe cadouri!! ??  si multe povesti sa va spunem din tabara internationala.

Keep in touch!
The Group Leaders and the Mirunettes

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Cal State University, Los Angeles 2017, puteti accesa albumele foto de pe Facebook sau Google Photos care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!