Tabara de Engleza Cal State University, 01-15 Aug 2017 – Mirunette (4)

Tabara de Engleza Cal State University, 01-15 Aug 2017Tabara de Engleza Cal State University, 01-15 Aug 2017

Dragi parinti,

Daaaaa….suntem in Los Angeles in tabara Mirunette What a chance!!! ?
Credem ca dupa ce ati vazut pozele noastre, v-ati dat seama cat e de frumos aici si ce bine ne distram! ? Suntem chiar norocosi ca avem aceasta ocazie si ca ne putem bucura de aceste locuri nemaipomenite! Am ramas sa mai povestim cum ne petrecem noi timpul, pretios am putea spune.?

Zilele trec foarte repede si aproape ca nu realizam ca mai avem putin din  minunata noastra vacanta? Ne place tot ce ni se intampla si am dori sa nu ne mai intoarcem asa curand acasa….dar…ne este dor de voi si facem o exceptie ?. Am avut cursuri de limba engleza pe 7 August si dimineata si dupa amiaza. Ne place si scoala de vara…daaar…in America ?. Dupa ore am putut merge la piscina ? , cei care am dorit sau ne-am relaxat in campus! Activitatea de seara a fost disco, asa ca ne-am aranjat???? si am plecat la dans ?marea majoritate.

Urmatoarea zi dupa micul dejun, am avut ore de dimineata, apoi dupa pranz am plecat catre mult asteptatele Beverly Hills si Hollywood ?. Mai intai am ajuns pe Rodeo Drive, o faimoasa strada de cumparaturi ??? cunoscuta ca Fifth Avenue of Los Angeles ?

Multe celebritati traiesc in Beverly Hills: Taylor Swift, Bruce Willis, Mathew Perry etc ?

Dupa window shopping pe Rodeo Drive, cei mai multi dintre noi, ne-am indreptat catre faimosul Hollywood, ? binecunoscut pentru industria filmului Statelor Unite! ? Dupa un tur cu autobuzul am avut timp liber pentru a explora Walk of Fame ⭐ ? Dolby Theater si Grauman’s Chinese Theater! Am luat cina la Hard Rock Cafe in Hollywood și apoi ne-am pozat cu stelele celebritatilor!

A mai trecut o zi frumoasa plina de amintiri superbe. ?

In ziua urmatoare am plecat de dimineata catre trei locuri foarte faimoase in Los Angeles: Getty Museum , Venice Beach si Santa Monica! Getty Museum este unul dintre cele mai vizitate muzee din Statele Unite! Ne-a placut mult atmosfera linistita din gradina  si tot ce am putut vizita ? Muzeul este imens si ai nevoie de timp sa te bucuri de tot ce iti poate oferi!

Tabara de Engleza Cal State University, 01-15 Aug 2017

Urmatoarea oprire a fost la Venice Beach, faimoasa pentru street performers si funky vibe. Venice a fost cunoscuta la inceput ca Venetia Americii, Abbot Kinney fiind cel care a construit canalele si cladirile in stil Venetian! Unii dintre noi am mers la plaja, altii am preferat sa ne plimbam si sa ne minunam.?

Ultima oprire a fost Santa Monica, faimoasa pentru plajele sale si shopping! Santa Monica Pier a aparut in multe filme, incluzând Titanic, Ironman si altele. Este de asemenea prezenta in multe show-uri TV cum ar fi Modern Family si Grey’s Anatomy! Am luat cina pe Santa Monica Pier si ne-am bucurat de o seara speciala!

Am mai povesti…dar maine avem treaba multa si vrem sa ne odihnim, asa ca….va pupam, dragilor ?❤

Keep in touch!
The Group Leaders and the Mirunettes

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Cal State University, Los Angeles 2017, puteti accesa albumele foto de pe Facebook sau Google Photos care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!