Tabara de Engleza Cal State University, 01-15 Aug 2017 – Mirunette (5)

Tabara de Engleza Cal State University, 01-15 Aug 2017 - Mirunette (Calico Ghost Town)Tabara de Engleza Cal State University, 01-15 Aug 2017 - Mirunette (Calico Ghost Town)

Dragi parinti,

Revenim cu noutati din superba tabara Mirunette. Pe data de 10 august am avut o excursie optionala, astfel ca 14 copii au ales sa mearga la Universal Studios Hollywood, iar ceilalti 13 au optat pentru Outlet-ul Camarillo.???? La Universal Studios ne-am transformat in minioni, am explorat castelul lui Harry Potter si am jucat vâj-haț împreuna cu Harry, Ron si Hermione. Studio Tour-ul ne-a oferit ocazia de a explora platourile de filmare intr-un tur de 60 de minute, combinându-l cu experiențe 3D si cu simulatoare de miscare ce ne-au indus in lumea filmelor populare Universal. Timp de 12 ore am explorat, am simțit adrenalina si am aflat si câteva secrete ce stau in spatele efectelor speciale folosite la Hollywood. ???

Tabara de Engleza Cal State University, 01-15 Aug 2017 - Mirunette (5)

Seara ne-am intors multumiti cu totii, incantati de alegerile facute. ??

Pe 11 august au fost ultimele cursuri, ziua finalizandu-se cu un scurt examen pentru a vedea progresul copiilor. Seara a avut loc Ceremonia de Absolvire intr-un cadru festiv??. Fiecare a primit certificatul care atesta participarea la cursurile de vara in aplauzele tutoror colegilor din campus. A urmat Talent Show si indragita Discoteca. ??

Tabara de Engleza Cal State University, 01-15 Aug 2017 - Mirunette (5)

Pe 12 august ne-am trezit de dimineata pentru a preda camerele si a pleca spre Las Vegas. Prima oprire a fost la Outlet-ul Barstow. Timpul a fost destul de scurt, dar totusi am mai gasit cate ceva. am continuat drumul catre Calico Ghost Town, un oras muzeu fondat din anul 1881. Desi era foarte cald a fost interesant sa vedem cum traiau cautatorii de argint acum aproape 200 de ani in urma. ⌛️

Drumul nostru a continuat din California in Arizona, unde am luat cina si ne-am cazat la hotel pentru o noapte. ??

Asteptam următoarele doua zile in care ne vom bucura din plin de timpul ramas. ☺️?

 

Keep in touch!
The Group Leaders and the Mirunettes

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Cal State University, Los Angeles 2017, puteti accesa albumele foto de pe Facebook sau Google Photos care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!