Tabara de Engleza Cal State Univ, 01-15 Aug 2017 Mirunette (2)

Tabara de Engleza Cal State Univ, 01-15 Aug 2017 Mirunette (2)Tabara de Engleza Cal State Univ, 01-15 Aug 2017 Mirunette (2)

Dragi parinti,

Am plecat entuziasti catre vestita Californie, cu dorinta de a petrece 2 saptamani de vis in tabara de la California State University, Los Angeles si de a explora cele mai frumoase locuri pe care le-am vazut doar in filme. Am avut zbor lin catre Frankfurt, la fel catre Los Angeles. Temerile unora in privinta zborului peste ocean au trecut foarte repede, ca și orele petrecute in avion de altfel.

Odata ajunsi in aeroport, am fost intampinati de catre staff-ul taberei si condusi catre campus, unde ne astepta doamna Manager pentru a ne da camerele in primire. Am facut un tur de campus pentru a localiza cladirile unde se vor desfasura orele si activitatile, apoi franti de oboseala am fugit la somnic. In ziua următoare a avut loc testul de plasare pentru nivelul de studiu, urmand sa luam pranzul. Zuma Beach, Malibu, a fost prima destinatie californiana si ne-a făcut sa fim nerabdatori pentru urmatoare baie in ocean. Ne-am bucurat de soare, apa, jocurile pe plaja si aparitia spontana a doi delfini.

Am plecat catre Santa Barbara?, unde ne-am bucurat de o plimbare pe State Street, acompaniata de muzica unor Mariachi, dar si de cladirile albe ce aminteau de Spania.

Tabara de Engleza Cal State Univ, 01-15 Aug 2017 Mirunette - Malibu

Ziua următoare a fost dedicata orelor, atat dimineata cat si dupa-amiaza, pentru a recupera zilele alocate excursiei de la Las Vegas.

Ne bucuram de tot ce înseamnă American Dream, suntem incantati de tot ceea ce ni se intampla.

Va transmitem noutati de  pe taramul american imediat ce vom mai explora putin ?

 

The Group Leaders & The Mirunettes

 

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Los Angeles 2017, puteti accesa albumele foto de pe Facebook sau Google Photos care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!