Tabara de Engleza Bromsgrove School UK 2017 Mirunette (3)

Tabara de Engleza Bromsgrove School UK 2017 MirunetteTabara de Engleza Bromsgrove School UK 2017 Mirunette

Tabara de vara de limba engleza la Bromsgrove

Stimați părinți,

Aici in tabara de limba engleza de la Bromsgrove vremea este foarte rece, Duminică dimineață au fost 14 grade C, iar seara a fost foarte frig și a plouat (8-10 grade). Cam tremuram si nu ne vine sa credem cat de cald este la Bucuresti!
Am avut un weekend încărcat, dar a meritat.

Sâmbătă am plecat din campus la ora 9 și ne am întors la 17.30…. destul de obositor, mai ales pt cei mici. Am vizitat in prima jumătate a zilei Castelul Warwick – am privit zborul animalelor de prada (vulturi, ulii, șoimi), am vizitat interiorul castelului, am găsit drumul corect în labirintul din curtea castelului și….desigur….am făcut cumpărături.

În a doua jumătate a zilei am vizitat Stratford Upon Avon, locul unde s-a nascut Shakespeare. Vremea nu prea a ținut cu noi, a plouat și a fost frig. Va vine sa credeti?

Duminică am fost la Oxford. Am avut un ghid care ne a prezentat cu multe detalii picante 2 din cele 39 de colegii ale Oxfordului. Am vizitat Trinity College, unde am intrat puțin in lumea lui Harry Potter si Christ Church College, unde am servit masa de prânz și Bodleian Libraries- renumita biblioteca cu cupola ce a devenit simbolul orasului. Am avut și timp liber…pentru cumparaturi.

Toți copiii sunt bine, sunt sănătoși, s-au integrat in colective și au făcut prieteni in tabara internationala.  Toți merg la cursurile de engleza unde sunt apreciati.

Vom reveni cu noutati, pana atunic va invitam s ava delectati cu pozele noastre din tabara de vara.

Cu drag,

Monica si cei mici si mari.

Tabara de Engleza Bromsgrove School UK 2017 Mirunette

Tabara de Engleza Bromsgrove School UK 2017 Mirunette

Tabara de Engleza Bromsgrove School UK 2017 Mirunette

Tabara de Engleza Bromsgrove School UK 2017 Mirunette

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din Anglia, puteti accesa albumele foto de pe Facebook sau Google Photos care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!