Tabara de Engleza Clifton College 2017, UK, 25 iul -08 aug Mirunette (4)

Clifton CollegeClifton College

In tabara de la Clifton College a fost un weekend incarcat. Am fost la Science Museum in Bristol! Am vazut acvariul, iar apoi am pasit intr-o lume minunata a inventiilor si curiozitatilor inedite! De afara am admirat si Millennium Stadium, la care n-am avut acces in interior! Bineinteles ca am avut si timp pentru shopping suficient in marele Primark ceea ce le-a multumit pe fete si cred ca si pe Paul?

Suntem foarte bine, am inceput saptamana de cursuri, doar joi s-ar putea sa avem o excursie optionala, si cel mai probabil vom merge la Muzeul de istorie din Bristol! Ieri am fost la cel de stiinte care a fost interactiv si s-au distrat descoperind corpul uman (trebuia sa-l reasambleze ei cu toate organele interne), s-au jucat cu umbrele, calatorii in spatiu, a fost f interesant! Seara am avut Talent show! Au participat romanii mici din tabara si i-am aplaudat furtunos, 2 fetite au cantat minunat, am fost mandrii ca suntem romani?

Incerc sa le conving si pe fetele din grupul nostru sa se pregateasca pt duminica viitoare, desi declara ca ele nu au niciun talent! Poate ma ajutati si dvs in sensul asta…daca stiti talente nedescoperite, please let me know?

Legat de talente, am sesizat ca Maria e foarte talentata la desen …ne-a facut niste portrete deosebite! Bravo!

Trebuie sa ii mai laud ca sunt punctuali la locul de intalnire cand avem free time!!!?

Pupam din Clifton?

Mara C.

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Clifton College, puteti accesa albumele foto de pe Facebook, sau Google Photos care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!

Clifton College

Clifton College