Tabara grup lb. Engleza, Bromsgrove School 02 – 16 august, Mirunette 2016 (3)

Tabara grup lb. Engleza, Bromsgrove School 02 - 16 august, Mirunette 2016 (3)

Dragi parinti,

A venit randul Elenei sa ne incante, a interpretat Epilog, Vama Veche. A vut foarte multi sustinatori printre elevii internationali din tabara de la Bromsgrove School, incat le-a cantat si in engleza, Price Tag, Jessie J.

Dar si Ana si Ariana ne-au surprins cu talentul lor interpretand melodia All of me, John Legend.

Am asistat si la cateva cursuri ale copiilor, acestia se descurca foarte bine.

Mancarea e gustoasa, pe placul copiilor care fac poze la farfurii si trimit parintilor ca sa le pregateasca cand ajung acasa 🙂

Copiii au fost tare incantati de excursia la Warwick Castle si Stratford Upon Avon deaorece la Warwick dupa vizitarea castelului au asistat si la un spectacol, cel despre pasarile de prada, iar la Stradford am vazut casa lui Shakespeare.

Pentru excursia de la Londra ne-am trezit inca de la ora 6, pregatiti pentru o noua drumetie. Am facut un tur cu autocarul pentru a putea admira obiectivele importante, apoi ne-am oprit la British Natural Museum si Science Museum. Cei mici l-au uimit pe ghid cu informatiile pe care le stiu despre dinozauri. La finalul excursiei toata lumea era obosita dar tare incantati de ceea ce au vazut dar si de cumparaturile pe care l-au facut, s-au gandit la pariniti frati surori si au surprize pentru ei 🙂

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Bromsgrove School, puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photo, care vor fi updatate in fiecare zi.

Monica O. – GL Bromsgrove School