Tabara grup lb. Engleza, Bromsgrove School 02 – 16 august, Mirunette 2016 (1)

Bromsgrove School

Dragi parinti,

Va este deja dor de noi? Sa stiti ca noi ne-am acomodat deja, azi am inceput in forta ziua.

Am inceput prin a ni se prezenta scoala Bromsgrove School, care este in TOP 10 scoli internat, are 500 ani vechime, iar cei 1600 elevi care invata aici in timpul anului au intre 3 si 17 ani si sunt in total 47 nationalitati. Pe langa informatiile despre scoala ni s-au adus la cunostiinta regulamentul ce trebuie respectat precum si orele de masa, clase, activitati dar si de culcare. Cei mici trebuie sa doarma de la 21:00.

Pentru spalatul hainelor avem 3 zile pe saptamana. Intrarea in cladirile de cazare se face pe baza de coduri de acces, ceea ce ne face sa scapam de grija cheilor 🙂 Copiii au retinut fara problem codurile.

Prietenii nostri cei noi sunt din: Germania, Portugalia, Bulgaria, Italia, Olanda, Elvetia, Franta, Rusia si China.

Cei mari au inceput azi cu testul de limba engleza in timp ce cei mici au mers la activitati: fotbal, jocuri distractive, badminton, arts & crafts  si gatit. Andrei a inscris un gol la fotbal 🙂

Dupa- amiaza s-au schimbat rolurile, cei mici la testare iar cei mari la activitati. O parte din ei ales arts&crafts unde au trebuit sa faca un peste, altii au optat pentru gatit.

Asa cum observati suntem tare prinsi cu activitati diverse, asa ca va lasam sa va uitati la poze 🙂

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Bromsgrove School, puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photo, care vor fi updatate in fiecare zi.

 

Va impratisam cu drag,

Monica O. – GL Bromsgroove School