Tabara de limba germana Blossin, Berlin – Mirunette 2017 (5)

BlossinBlossin

Dragi parinti,

Exact cum estimam, vremea s-a imbunatatit vizibil, asa ca soarele ne-a fost partener pe toata durata activitatilor, aici la Blossin.

Dupa orele de curs, unde unii au dat deja testul de final de saptamana, si masa de pranz, ne-am impartit din nou in grupe si am mers catre activitatile pregatite. Unii au construit o pluta (echipa Romaniei castigand din nou), altii s-au catarat, altii au navigat sau au inotat in lac. Oricare ar fi fost activitatea, distractia a fost la ea acasa.

Partea mult mai interesanta a urmat insa dupa cina, cand a avut loc concursul Miss si Mister Blossin. Probele au fost variate incepand cu catwalk si terminand cu impaturirea unor haine cu ochii acoperiti, manuirea ciocanului sau dansul pe o hartie din ce in ce mai mica. Partea amuzanta a fost insa ca fetele primeau probe pentru baieti si invers iar la concurs puteau participa si fete costumate in baieti sau baieti costumati in fete. Din partea noastra au participat Claudiu si Maia, cea din urma adjudecandu-si titlul de Miss Blossin dupa o lupta apriga cu o pereche formata din angajatii taberei. Felicitari celor doi curajosi pentru participare!

Salutari din Blossin,

Dapfni & Trupa ?
Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara, puteti accesa albumele foto de pe Facebook sau Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu cele mai noi fotografii!

Blossin

Blossin