Tabara Londra UCL, Anglia (tabara limba engleza) โ€“ III

tabara Londra

Dragi parinti,

Iata-ne ajunsi in cea de a 3-a zi de tabara si incepem sa ne obisnuim cu ritmul alert al programului din tabara Londra!

Dimineata, dupa micul dejun, am facut un tur in Southbank. Am vazut St Paul’s Cathedral, Shakespeare’s Globe, iar in drum spre London Bridge, Tower of London, Tower Bridge ne-a iesit in cale Clink Prison Museum. Am vrut sa intram insa pentru ca eram impreuna cu grupul de italieni, trebuia sa ne tinem de tur. Totusi dupa un „pleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeasssssssseeeeee” la unison, Glen (haiosul activity leader de astazi) ne-a lasat sa ne facem „damblaua” urmand sa ne reunim peste 30 min la London Bridge (5 minutes walk from there). Am intrat, ne-am pozat cu „prizonierii”, iar la final ne-am facut poze in celula! :))

Dupa pranz, copiii au inceput lectiile, sunt in grupe de cate aprox 14 alaturi de italieni, francezi, asiatici, bulgari, sloveni si kazahtanezi. Bineinteles ca ai nostri se afla la clasele cele mai avansate.

Seara am preferat in schimbul Quiz’ului (activitatea de seara) sa facem o plimbare pe Tottenham Road spre Primark. Aici fetele si Iulian s-au bucurat de primele clipe din tabara cu shopping, in timp ce restul baietilor impreuna cu Glen au ajuns chiar la M&M’s World de unde s-au intors cu kilogramele (la propriu!) de bomboane colorate! Madness!!! :)) Insa noi oricum aveam programata o vizita la bulinele rosii si galbele asa ca nu am fost foarte gelosi ๐Ÿ™‚

Cam atat de aici din tabara Londra!

PS: fara ploaie azi! ๐Ÿ˜€

Rox, Elena & 22 tineri frumosi

(group leaders tabara Londra)

tabara Londra tabara Londra tabara Londra tabara Londra tabara Londra

CLICK AICI pentru mai multe fotografiiย โ€“ ultimele poze primite se afla la finalul albumului foto! ๐Ÿ™‚

Alege tabere de vara Anglia – doar cu Mirunette International Education