Tabara Anglia – Cambridge University (2)

DSC01635Dragi parinti,

Revenim cu noutati din tabara de la Cambridge – suntem in a 3-a zi de program si deja am inceput sa cunoastem orasul destul de bine!

Astfel, luni dupa-amiaza am avut “walking tour”, in cadrul caruia am facut un scurt tur al campusului, precum si o plimbare prin oras in care am trecut in revista punctele de atractie – Mathematical Bridge, Fitzwilliam Museum, Peterhouse College, King’s College, Trinity College si Round Church. Am reperat, de asemenea, si alte obiective turistice importante, cum ar fi Starbucks si The Lion Yard Shopping Centre.

Luni seara s-a afisat repartizarea in clase pentru cursurile de engleza – asa cum se astepta toata lumea, cei mai multi din grupul din Romania sunt in clase de nivel 5 si 6 (nivelul maxim fiind 6). Marti dimineata au inceput cursurile, profesorii sunt tineri si deschisi, iar copiii se inteleg foarte bine cu ei!

Ieri dupa-amiaza au fost organizate mai multe activitati, iar noi ne-am impartit intre baschet, Ultimate Frisbee, vizita la King’s College (cel mai fotografiat colegiu din Cambridge) si un “scavenger hunt” in care fiecare echipa trebuia sa se fotografieze in fata unor obiective din oras.

Acum tinerii nostri sunt din nou la cursurile de limba engleza, iar noi va lasam sa va bucurati in continuare de fotografiile din ultimele 2 zile, postate in albumul de Facebook, si va transmitem salutari din Cambridge!

Cristian & Andreea
Group Leaders

DSC01627

DSC01619 DSC01625 DSC01641

 

CLICK AICI pentru mai multe fotografii – ultimele poze primite se afla la finalul albumului foto

Oferta completa de tabere in Anglia, aici: http://www.mirunette.ro/tabere-de-vara/anglia