Studii liceale in UK? Aveti acum ocazia perfecta!

Concurs de burse liceu UKConcurs de burse liceu UK

Știm că de abia așteptați să venim cu vești despre concursurile noastre și ne bucurăm să vă anunțăm că am dat startul unui nou concurs de burse din seria Mirunette Scholarship Competition! Cei mai creativi și determinați elevi de clasele a IX-a și a X-a au șansa de a câștiga una din bursele oferite de prestigiosul Colegiu Earlscliffe din Anglia!

Colegiul Earlscliffe si Mirunette Education oferă cel puțin 3 burse parțiale de studiu pentru ultimii doi sau trei ani de liceu celor mai pregătiți elevi din România! Dacă vor exista mai multi candidați cu rezultate deosebite, numărul de burse poate fi suplimentat!

Dacă ești elev, ce trebuie să faci?

Participanți: toți elevii de clasa a IX-a sau X-a care sunt pregătiți să studieze ultimii 2 sau 3 ani de liceu în Anglia!

Etape:

  • Examen scris la limba engleza și matematica (10 Martie 2018)
  • Examen oral – interviu cu Comisia de evaluare a Colegiului Earlscliffe (19-20 Martie 2018)

Ambele etape vor avea loc la sediul Mirunette. Mai trebuie să știi că dacă vei câștiga, vei începe studiile în Septembrie 2018!

Dar primul pas este să completezi formularul de inscriere! Nu uita că termenul limită pentru înscrieri este 8 Martie, iar examenul este pe 10 Martie !

Dacă ești părinte, ce trebuie să faci?

Trebuie să știți că în urma edițiilor precedente ale concursului de burse, în prezent studiază la Earlscliffe College 7 elevi din România! Ați putea doar să le arătați acest articol 🙂 și să îi sfătuiți cum e mai bine în ceea ce privește viitorul lor. Accesând această pagină puteți vedea și feedback-ul celor care studiază în prezent acolo!

De ce un colegiu de elită?

Cu toții ne dorim un viitor mai bun, dar aste ține doar de noi și decât de devreme începem să ne gândim la el. Pregătirea pentru universitate începe încă din liceu! Mirunette Education vă oferă prin intermediul acestui concurs oportunitatea de a obține certificarea internațională A-Level și de a studia la un colegiu de elită. Earlscliffe College a pregătit cu succes de-a lungul anului numeroși absolvenți ai unor universități celebre: Oxford, Cambridge sau Standford University!

Pentru mai multe informații despre concursul de burse în Anglia sau pentru alte servicii oferite de Mirunette Education, contactează-ne la numărul de telefon 0735.159.626 sau pe e-mail la: office@mirunette.ro! Detalii complete despre concurs puteti afla aici.

Mult succes!

Concurs de burse liceu UK

Concurs de burse liceu UK – Earlscliffe College

 

Concurs de burse liceu UK

Concurs de burse liceu UK – Earslcliffe College

 

Concurs de burse liceu UK

Concurs de burse liceu UK – Folkestone Aerial View