Saying goodbye to Clifton College

Dragii nostri,

Stim ca asteptati de mult sa ne cititi si sa ne vedeti :). De citit soseste acum ultimul nostru mesaj inainte sa ne revedem frumosi si veseli maineeeeeeee :).

Timpul a trecut pe nerasuflate in acest weekend si asta pentru ca ne-am delectat din nou cu lumea medievala a castelului de la Cardiff (de aceasta data), am continuat in lumea magica si animata de la Disney si Hamley’s (ce-i drept, am gustat o mica parte doar in cadrul sesiunii de shopping :P), vineri ne-am odihnit putin piciorusele pentru ca Sambata sa batem pasii in mult asteptata Londra, unde, in ciuda protestelor si manifestatiilor prezente, autobuzul si-a croit drumul pe la cele mai importante obiective turistice: am vizitat-o pe Regina la Buckingham Palace de unde am plecat spre Marble Arch, we waved the Madame Tussaud’s si the real Hamley’s :), we crossed the Trafalgar Square, am aplaudat mireasa de la St. Paul’s Cathedral :), am traversat Tower Bridge, iar cel mai popular si imbucurator a fost dnul turn Big Ben si London Eye :).

Si pentru ca nu ne-a mai ramas timp de shopping dupa asa o doza de cultura Englezeasca :), ieri Bristolul ne-a intampinat cu o gramada de magazine de la care abia ne-am strans :)). A urmat o dupa-amiaza in inima Bristol Harbour Festival, unde ne-am plimbat cu St. Mathew’s Ship, o replica a corabiei cu care John Cabot a plecat in 1497 din Bristol spre America, am urmarit cascadorii pe apa sau am dat frau copilului interior si am experimentat o gramada de distractii din jur: am tras la tinte si am castigat jucarii de plus, minionii cu heliu au umplut cerul (si tavanele camerelor noastre ulterior) si am simulat un ride cu roller coaster-ul :).

Sa nu uitam ca aseara am avut parte de cele mai frumoase talente de la Clifton College 🙂 – cu mandrie afirm ca am avut cea mai strong echipa de talente – Nina ne-a incantat cu pianul si vocea, Maria a luminat toata sala, iar curajoasele Ana si Magda rocked the piano :). Sala a fost in picioarele si tipetele se auzeau pana afara!

Astazi ne bucuram de ultima zi in Clifton College, iar diseara este petrecere in cinstea noastra! yuuhuuu; nu ne asteptati pentru semne :)).

Ne vedem curaaaaaaaandddd!

Cu nerabdare,

Diana, Madalina & the 20 Mirunettes