Tabara Queen’s College – Christ Church College 2017 Mirunette (7)

queen's collegequeen's college

Bun gasit, dragii nostri!! Am revenit cu vesti de la Queen’s College!

Vizita la Exeter a fost minunata. Nu ne-a plouat…prea tare. Exeter este un oras mununat plin de istorie si cultura. Am vazut impunatoarea catedrala si ruinele vechii cetati, am parcurs in sir indian cea mai ingusta strada din lume, ne-am plimbat pe strazile forfotind de oameni; ne-am minunat de faptul ca pe fiecare strada in „centrul vechi” se afla un pian la care esti invitat sa canti in plina strada – extraordinar!!! ne-a ametit multitudinea vitrinelor magazinelor, care mai de care mai atragatoare….am cheltuit bani, bineinteles, cu folos!! Speram!! :))) chiar ei, copiii au spus ca le-a placut acest oras si si-ar fi dorit sa revina sau macar sa petrecen mai mult timp acolo…..

David a suferit o accidentare si, din pacate ieri am fost la spital, unde ne-am petrecum toata dimineata si seara .? Din fericire nu e nimic grav, nu e necesar sa ii fie pusa mana in gips dar trebuie sa aiba grija. Cat noi doi am fost la spital ceilalti au fost in campus, la ore dar s-au si distrat la talent show. Avem totusi un video facut de un alt group leader si vi-l voi trimite.

Azi e vineri si vom primi certificatele in cadrul unei ceremonii. Abia asteptam!! Promitem poze! ?

Hugs and kisses!

Luciana & co.

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Queen’s College 2017, puteti accesa albumele foto de pe Facebook, sau Google Photos care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu cele mai noi fotografii!

queen's college

queen’s college