Programe de internship in strainatate dedicate adolescentilor

Internship la LondraInternship adolescenti

Mirunette Education, aduce in premiera in Romania programe de internship in strainatate dedicate adolescentilor cu varste cuprinse intre 12 si 18 ani. Peste 45.000 de studenti din peste 100 de tari au experimentat deja aceste programe de internship, iar acum, si elevii romani au aceasta oportunitate.

Elevii vor fi preluati de catre experti de top din domeniul ales si vor fi ghidati pe parcursul a 5, 10 sau 15 zile intr-o experienta unica de explorare a carierei pe care acestia isi doresc sa o urmeze. Elevii pot alege intre domenii precum Medicina, Inginerie, Drept, Finante si Investitii sau Psihologie. Programele de internship se desfasoara live, in Londra, iar singurele locuri ramase disponibile sunt in perioada 19 august – 2 septembrie. Pretul unor programe de internship in strainatate porneste de la 600 de lire sterline pentru 5 zile si ajunge la 3.750 de lire sterline pentru programele de 15 zile.

Care este structura unui program de internship?

Ex: Medicina

Program 5 zile: Vei observa o interventie chirurgicala; vei avea sansa sa intervii intr-o procedura clinica, sa efectuezi suturi chirurgicale si protocoale de interventie prim-ajutor. Vei interactiona cu pacienti reali, vei invata cum sa faci o anamneza si vei primi sfaturi legate de o viitoare posibila aplicatie la o facultate de medicina in strainatate.

Program 10 zile: Include programul de 5 zile, iar in plus vei avea sansa sa petreci timp cu un doctor intr-o simulare de vizite medicale. Vei putea sa tratezi o trauma folosind un robot de ultima generatie, vei invata cum sa colectezi analize si vei avea parte de o sesiune impreuna cu medici si studenti la medicina in cadrul Royal Society of Medicine.

Program 15 zile: Include programul de 10 zile, iar in plus vei avea 5 zile dedicate de coaching pentru a-ti incepe sau chiar finaliza aplicatia pentru o facultate de medicina de top.

Pentru detalii cu privire la structura programelor de Inginerie, Drept, Investment Banking si Psihologie, vizitati website-ul Mirunette AICI.

Vei avea parte de un discount de 10% pentru programele de internship in strainatate disponibile in perioada 19 august – 2 septembrie pentru toate inscrierile efectuate pana la final de luna iunie.