Platforma E-learning Mirunette

Mirunette Education lanseaza noua platforma de e-learning ce va permite atat copiilor, adolescentilor, cat si adultilor sa isi exerseze si imbunatateasca nivelul de limba engleza.

Platforma de e-learning Mirunette este o solutie extrem de potrivita pentru cei care isi doresc sa invete independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Utilizatorii isi vor putea exersa nivelul de limba engleza si testa cunostintele in mod curent, cat si monitoriza in permanenta progresul.

Platforma de e-learning propusa de Mirunette va reusi cu succes sa complementeze si sa consolideze materia parcursa la scoala in cazul elevilor, sau cunostintele pre-existente in cazul adultilor. Utilizatorii vor invata practic, intr-un mediu confortabil, fara sa astepte dupa disponibilitatea unui profesor. Exercitiile si testele din cadrul platformei vor fi oferite in functie de nivel si corectate in mod automat, iar utilizatorul isi va putea vedea progresul in timp real.

De asemenea, platforma de e-learning poate fi folosita de oricate ori este nevoie pentru ca utilizatorul sa poata trece treptat de la un nivel la altul.

Solutia propusa de Mirunette consta intr-un test online initial de limba engleza pentru stabilirea nivelului la care se afla utilizatorul. Apoi, utilizatorul va primi acces pe platforma de e-learning unde va putea face exercitii si va primi teste de verificare, timp de 36 de saptamani.

Saptamanal, utilizatorul va avea disponibil in platforma 3 exercitii de limba engleza din categoriile Grammar, Listening si Reading, iar o data pe luna, utilizatorul va primi 2 evaluari: un test de vocabular, o evaluare generala pentru monitorizarea progresului si o tema de creative writing.

Platforma de e-learning Mirunette nu este recomandata incepatorilor (nivel A0 sau A1), fiind un program de exersare individual desfasurat 100% in limba engleza. Totodata, orice utilizator isi va putea alege o varianta intensiva de studiu de 12 saptamani.

Utilizatorii pot incepe programul de studiu oricand, iar tariful este 250 RON (TVA inclus) pentru 36 saptamani – program standard, sau 12 saptamani – program intensiv.

Sign-up aici