Participa gratuit la evenimentul „What Career Live”

What Career LiveWhat Career Live

 

Esti un elev istet, cu idei si initiativa, inca indecis ce cariera sa urmezi? Mirunette iti vine in ajutor. Te invitam la evenimentul „What Career Live”, „What University Live”, pentru a te decide ce universitate ti s-ar potrivi. Invatamantul superior este esential pentru alegerea carierei.

Ai intre 15 si 19 ani? Participa gratuit, pe 3 si 4 martie 2017, la evenimentul „What Career Live” in Birmingham, Anglia! Tot ce iti trebuie este initiativa si dorinta de a evolua.
Noi credem ca cel mai important este sa faci ceea ce iti place, iar Marea Britanie iti deschide noi drumuri in cariera. Depaseste barierele si intra in contact cu firme mari care sunt posibilii tai angajatori de maine.

Vrei sa studiezi la o universitate din UK ? Evenimentul „What University Live” iti calauzeste calea spre o forma de invatamant britanica, apreciata peste tot in lume. Evenimentul se adreseaza si parintilor si le ofera posibilitatea de a afla tot ceea ce presupune sustinerea financiara a copilului.
Microsoft, J.P. Morgan, IBM, PwC, si Mercedes sunt doar cateva dintre companiile de top cu care vei intra in contact si care ofera joburi entry-level pentru proaspetii absolventi.
Pentru a va rezerva biletele gratuite, acceseaza: www.whatcareerlive.co.uk

La Mirunette Education poti sustine teste de orientare in cariera. Nu ezita sa ne contactezi pentru informatii personalizate!

Daca doresti sa incepi pregatirea pentru a accesa o Universitate Britanica, poti participa la programele de vara oferite de Mirunette, care iti vor forma o idee despre domenii cum ar fi : medicina, drept, IT, business. Acestea iti vor imbunatati si comunicarea in limba engleza, conditie obligatorie de a aplica la studiu in UK.

Pentru mai multe detalii, acceseaza propunerile noastre de tabere de mai jos:

Tabara Limba Engleza & Pregatire Medicina – Chelsea Independent College, Londra

Tabara de grup limba Engleza – University College of London, Anglia

Tabara de grup limba Engleza – Oxford & Cambridge, Anglia