O zi in tabara de ski & snowboard de la Verbier

Am dat startul la inscrierile in tabara de ski & snowboard de la Verbier, Elvetia. Ca si in anii trecuti, distractia va fi una la cote maxime. Iar cand spunem cote maxime luam in calcul si altitudinea la care e situat domeniul schiabil – intre  1500 si 3300 de metri 🙂

Cum arata o zi in tabara de ski & snowboard de la Verbier

O zi obisnuita in tabara de la Verbier incepe cu trezirea destul de matinala, la ora 7:30. Urmeaza un mic-dejun (continental) pana la 8:45, dupa care tinerii schiori (sau snowboarderi) se echipeaza si pleaca impreuna cu instructorii, cu microbuze private, catre partiile de ski!

Apropo, stiati ca Verbier face parte din intinsa zona de ski 4-Vallées, care cuprinde peste 450 km de partii? Acestea sunt impartite pe mai multe grade de dificultate, astfel ca atat incepatorii, cat si avansatii sau schiorii intermediari se vor putea bucura de zapada garantata din decembrie pana in aprilie!

Intre 9:00 si 12:00, copiii vor fi pe partii, unde vor avea lectii de ski sau snowboard si vor exersa miscarile si tehnicile specifice sub supravegherea instructorilor.

Pranzul cald este amenajat in restaurante private sau pe partie, pe munte, intre 12:00 si 13:00. Astfel copiii isi vor recapata energia pentru urmatoarea sesiune de ski sau snowboard! Pana la 16:00 ei vor repeta ceea ce au invatat in dimineata respectiva si se vor antrena pentru concursul de la finalul saptamanii.

La ora 16:00 toti copiii se intorc in campus, unde se pot relaxa cu o ciocolata calda inainte de activitatile apres-ski. Printre acestea se numara atat activitati ca inot, patinaj sau plimbari in oras, unde poate au norocul sa se intalneasca cu celebritatile care isi petrec de obicei vacantele de iarna la Verbier: Leonardo DiCaprio, Hugh Grant sau David Beckham!

In locul acestor activitati, copiii pot face lectii de limba straina (2h/zi), putand alege intre cursuri de engleza, franceza, germana sau spaniola!

Cina este servita la ora 19:00 si este masa principala a zilei. Urmeaza apoi activitatile de seara, de la 20:00 la 22:00, in cadrul carora copiii se distreaza la disco evening sau la diversele concursuri organizate de staff, unde fac echipe cu colegii lor de alte nationalitati si se “dueleaza” pentru marele premiu!

Tabara de iarna de la Verbier este modalitatea perfecta de a imbina sporturile de iarna cu distractia si cursurile de limba straina! Inscrierile au inceput deja, iar locurile sunt limitate – detalii suplimentare se gasesc pe www.mirunette.ro!

Tabara ski & snowboard Verbier Elvetia_2

Ce spun participantii la tabara:

“Deja mi-e dor de Verbier si de toti… A fost o experienta minunata, cum au fost si celelalte tabere Mirunette. Mi-a plăcut atmosfera şi compania tuturor celor din jur! Sper să ne revedem curand!”
Alexia (12 ani)

“Vlad s-a simtit foarte bine in tabara si sper din tot sufletul sa poata veni si anul viitor. Va multumim pentru implicare si comunicare! In curand il vom inscrie si in tabara din Germania (august 2016). Succes in continuare!”
Irina, mama lui Vlad (11 ani)

“Va multumim pentru ca ne ati conectat zi de zi la atmosfera si la ce este la Verbier! Am fost mai aproape de ei, de bucuria lor (…)! Mai e atat de putin pana maine… deci, pe foarte curand! Sa vina sanatosi si voiosi!”
Mariana, mama lui Luca (16 ani)