O mamica emotionata multumeste MIRUNETTE

Nu stiu cum sa incep, dar cred ca eu am fost mai emotionata decat fiul meu. Din prima clipa, de cand am reusit sa obtin un loc suplimentar in tabara pt Alex (moment in care am realizat ca cei de la Mirunette sunt o organizatie puternica si multumesc prin intermediul acesta dnei Diana Ioana D.) si pana s-a intors, am fost euforica, pluteam de fericire, de parca eu eram copilul care mergea la Londra.

In primul rand doresc sa felicit echipa Mirunette pentru profesionalism, pentru modul de organizare al taberei, pentru activitatile cuprinse in programul zilnic, cat si pentru modul in care isi selecteaza group-leaderii si spun acest lucru gandindu-ma la Alina si Ionut P.  (group-leaderii Docklands-Londra 21.07-04.08.2013 ) care au fost ca niste PARINTI pentru copiii nostri si s-au preocupat ca ei sa se simta in siguranta, au avut rabdare si au avut grija de copiii nostri, astfel ca totul sa le ramana o amintire placuta si sa aiba o vacanta de neuitat.

Fiul meu a fost extrem de incantat de campus, de activitatile desfasurate, de excursii, de obiectivele vizitate (orele de curs au fost imbinate placut cu plimbarile si relaxarea), de modul in care dna profesoara Alina P. l-a ajutat sa se integreze in grup. Dumneaei l-a incurajat, l-a alintat si l-a ocrotit. De asemenea a fost profund impresionat de profesorii din campus si de grija celor din staff fata de ei.

Dupa 2 saptamani petrecute in minunatul campus Docklands-Londra, Alex s-a intors cu noi cunostinte de limba engleza, cu experiente noi, cu prieteni noi, cu ambitii si dorinta de a repeta acest VIS numit tabara internationala,impreuna cu MAMICA DE SCHIMB – dna profesoara Alina P.

Alex a terminat cursurile cu un calificativ bun (A2 si A2+), dar promite ca la anul va fi mult mai bine pregatit.

Eu ca mamica am fost impresionata de modul in care am fost informati in permanenta despre cum isi petrec copiii nostri timpul in tabara, punandu-ni-se la dispozitie poze si mici epistole scrise cu maiestrie de group-leaderi.

Am stabilit deja cu sotul meu sa-i oferim si in anul 2014 fiului nostru o astfel de tabara, chiar daca sincer vorbind a fost un efort financiar pentru familia noastra, dar consider ca merita sa investim in educatia copilului nostru si cred cu adevarat in beneficiile acestor programe.

FELICITARI Mirunette pentru implicare si group leaderi-lor Alina si Ionut P. care si-au asumat o mare responsabilitate cu un grup numeros de copii de varste diferite si cu personalitati diferite.

Carmen E. (mama lui Alex)