Mirunette Language Competition 2021

Nimic nu poate opri concursul de limba engleza Mirunette Language Competition 2021 sa adune elevi talentati din toate colturile tarii si sa le rasplateasca creativitatea, dorinta de a invata o limba straina, si spiritul competitiv.

Desi 2020 a fost un an greu, echipa Mirunette a decis sa pastreze traditia de aproape un deceniu si sa organizeze o noua editie a concursului Mirunette Language Competition, insa de data asta, 100% in mediul virtual.

Asadar, Mirunette Language Competition 2021 ONLINE ofera elevilor intre 10 si 17 ani noi provocari si experiente virtuale, insa la fel de utile si educationale ca si pana acum.

Daca te pasioneaza limba engleza, ai intre 10 si 17 ani si vrei sa impresionezi prin cunostintele tale, creativitate, determinare si ambitie, inscrie-te incepand de astazi, 15 februarie 2021, la concursul de limba engleza – Mirunette Language Competition 2021.

Inscrierile sunt deschise tuturor elevilor din Romania cu varste cuprinse intre 10 si 17 ani. Cei interesati se pot inscrie ONLINE la concurs in perioada 15 februarie – 31 martie 2021.

Mirunette Language Competition este gratuit si va avea anul acesta doua etape.

Etapa 1 va consta intr-o inscriere online prin completarea unui formular de inscriere si realizarea unui video creativ de 2-minute, in limba engleza, pe tema “During the pandemic…”.

Cei calificati in etapa 2 vor avea de trecut un mini-interviu de 15-minute cu o comisie formata din membrii Mirunette Education si profesori de limba engleza.

Castigatorii premiilor 1, 2 si 3 vor primi cursuri online predate de profesori nativi si absolventi ai unor universitati de renume, acces la materiale de pregatire pentru universitate si abonamente de 12 saptamani la platforma Mirunette pentru exersarea si imbunatatirea nivelului de limba Engleza.

Mai multe detalii pe www.mirunette.ro/concurs

Inscrie-te gratuit aici