Mirunette Language Competition 2019 – finalists who left a mark!

Mirunette Language Competition 2019 Teodor Turcanu

Pentru Mirunette Language Competition 2019 am ales 52 de finalisti dintre cei 250 de concurenti calificati in etapa a III-a. A fost o misiune challenging atat la evaluarea interviurilor cat si la proba de creativitate. In cadrul acesteia din urma, concurentii ne-au trimis cate un clip video care sa reflecte tema concursului: „Dare to be an influencer!” Mai jos va prezentam doi dintre finalistii ale caror clipuri video ne-au impresionat prin realizare si continut.

Teodor Turcanu are doar 10 ani, dar isi ia deja foarte in serios rolul de influencer in devenire! Clipul video pe care ni l-a trimis pentru Mirunette Language Competition ne-a atras atentia prin calitatea si elaborarea continutului, iar sarmul si dezinvoltura lui Teodor ne-au tinut cu zambetul pe buze pana la sfarsit. Nu intamplator Teodor are deja premii la festivalul de teatru Gong si este inspirat de sora sa care face marketing online la Londra. Well done Teodor, pentru performanta de a fi ajuns printre finalistii alesi dintre peste 1200 de participanti!

La doar 15 ani, Andreea Dudulea, din Braila, are deja multe realizari la activ: studiaza engleza din clasa a 3-a, a sustinut deja testul Cambridge FCE, studiaza canto si ofera voluntariat la Rotary Club. In plus, Andreea participa la concursuri de public speaking, iar in clipul video cu care s-a prezentat in concurs se vede pasiunea ei pentru comunicare, naturaletea cu care isi exprima ideile si spontaneitatea. Cele trei cuvinte prin care se auto-caracterizeaza sunt „friendly”, „loyalty” si „honesty” – chiar asa! Well done Andreea pentru performanta ta!

Atat Teodor cat si Andreea au castigat, in calitate de finalisti, cate un bilet de avion gratuit la inscrierea intr-o tabara Mirunette Education de 2 saptamani in UK pentru vara 2019. Premiul a mai inclus si o reducere la costul efectiv al taberei, in functie de numarul de prieteni pe care reusesc sa ii convinga (prin capacitatile lor de influencer, asa cum o spune tema concursului!) sa se inscrie cu ei in tabara. Nu in ultimul rand, au primit si premii de la sponsorii nostri, Editura Humanitas si Opera Comica pentru Copii.

Abia asteptam sa incepem inscrierile pentru editia din 2020! Urmariti pagina de concursuri de pe site-ul nostru pentru a afla primii cand va puteti inscrie!