Mesaj Group Leader: Tabara de vara Hochst, Frankfurt – Germania (ziua 1)

Duminica, 06.07.2014

Salutare, dragi prieteni!

Astazi a fost o zi speciala pentru noi cei care timp de 2 saptamani „ne vom face de cap” in Hoechst im Odenwald, langa Frankfurt. Si pentru ca nu voiam sa tinem toate experientele minunate ce vor veni doar pentru noi, ne-am decis sa inauguram acest blog, unde sa putem impartasi cu voi, in fiecare zi, toate lucrurile intamplate. Dar sa nu mai lungim vorba si sa-i dam drumul.

Ne-am inceput ziua foarte devreme cu un rendez-vous in aeoportul Otopeni, de unde o masinarie draguta, numita avion, avea sa ne transporte catre Germania, unde se desfasoara tabara la care ne-am inscris. Am avut parte de reintalniri cu vechi prieteni dar si de noi colegi care foarte rapid au avansat la rangul de „beste Freunde”. Dupa o despartire ca la carte de parinti, am pornit la drum. Pana la destinatie timpul a trecut chiar repede iar noi ne-am transformat cu usurinta intr-un grup omogen.

Odata ajunsi la destinatie ati fi crezut ca „vom pica franti” dupa trezirea matinala si calatoria destul de lunga. In acest caz v-ati fi inselat. Nici bine nu ne-am cazat ca am si intrat in programul zilei. Unii au construit diverse ornamente pentru usa camerei cu numele lor, altii au jucat tenis de masa, fotbal, badminton sau au invatat sa cante „la pahare”. Si asta in doua reprize, inainte si dupa cina.

La ora 22.00 s-a dat stingerea dar noi inca mai suntem plini de adrenalina. Vom dormi fericiti cu gandul la ziua de maine!

Noapte buna!

Dapfni (group leader tabara de limba germana Hochst, Frankfurt – Germania)

Oferta completa de tabere in Germania o gasesti aici.