Mesaj Group Leader: Tabara de vara Hochst, Frankfurt – Germania (ziua 6)

 

Vineri, 11.07, ora 23.37

Buna seara tuturor!

O noua zi, o noua poveste..dupa cum v-ati obisnuit deja, ziua noastra a inceput cu trezirea, spalarea si micul dejun..azi insa a fost o zi speciala…Edwin a implinit 13 ani!!! La multi ani!!!!!! Asa ca inainte sa mancam, l-am felicitat cu totii si i-am oferit un mic cadou pe care i-l cumparasem impreuna si anume o paleta de tenis de masa si un set de mingi, lucruri pe care el si le dorise..un cadou mic dar oferit din 9 inimi mari.

Apoi au urmat nelipsitele ore de germana, vizionarea filmului Kung Fu Panda 2, dublat in germana si fara subtitrare si masa de pranz. La 13.30 trecute fix au pornit si activitatile de pranz. Astazi am experimentat lucruri noi : jocul „Calatorie catre Ierusalim”, fotbalul chinezesc, o stafeta cu diferite probe si confectionarea unor decoratiuni pentru cel mai asteptat moment al serii DISCOTECA…

Dupa cina si dupa inmanarea diplomelor pentru cei care maine parasesc tabara s-a pornit si petrecerea. Inainte insa, Edwin a mai primit o surpriza…o prajitura cu lumanarele pe ea, in care a trebuit sa sufle, in timp ce toata lumea ii canta La multi ani, evident nu in romana.

A fost un moment frumos si de apreciat. La petrecere totul a mers ca pe roate. Copiii alesesera inainte muzica, asa ca toata lumea a putut sa isi asculte piesa preferata. S-a dansat enorm, s-au aruncat confetti, s-au legat noi prietenii si cu totii ne-am distrat pe cinste, mai ales ca azi stingerea s-a dat la ora 23 in loc de 22!!!!

Dupa petrecere cu totii am cazut secerati, cei mici nu inainte de a-si primi povestea, iar cei mari cu propriile povestiri spuse in soapta.

Maine mergem la Mainz. Va fi o zi lunga dar frumoasa cu siguranta. Veti afla si voi maine seara! :))

Dapfni (insotitor de grup tabara de limba germana de la Hochst, Frankfurt – Germania)

Vezi oferta actualizata de tabere in Germania.