Mesaj Group Leader: Tabara de vara Hochst, Frankfurt – Germania (ziua 10)

Marti, 15.07.2014

Hallo, hallo!!!

Avem povestiri noi pentru voi si abia asteptam sa vi le impartasim. Ieri a fost o zi super!!!! Toate activitatile s-au desfasurat in afara campusului si asta a fost tare distractiv.

Totul a inceput dupa masa de pranz cand am plecat, impartiti in grupe, intr-o cautare de comori. Peste tot in oras erau sageti desenate pe asfalt pentru a ne indica directia si din loc in loc erau intrebari cu 2 variante de raspuns, fiecare varianta indicand o directie. Daca raspunsul era corect, dupa o mica distanta intalneam o alta intrebare. Daca raspunsul era gresit ajungeam la un X si trebuia sa ne intoarcem la intrebare. Activitatea a fost atat amuzanta, cat si educativa. Ne-am si plimbat dar am si invatat diferite lucruri despre campus si despre orasul care ne gazduieste. Unii au fost mai rapizi, altii mai inceti, dar cu totii au reusit sa gaseasca in final comoara: „un munte de dulciuri”.

 

Dupa masa de seara a urmat o alta surpriza. Am plecat cu totii, mici si mari, intr-o mini excursie prin padurea din apropiere. Ne-am simtit cu totii ca la munte. Am escaladat, am admirat peisajul, am facut poze si ne-am incarcat plamanii cu aer proaspat.

Odata ajunsi in campus am facut un dus si am cazut lati de oboseala. A fost o zi superba de care ne-am bucurat intens. Maine mergem in excursie. Unii vor vizita orasul Damstadt iar altii o renumita gradina zoologica. Suntem siguri ca ambele experiente vor fi „de povestit”.

Gute Nacht! 🙂

Vezi oferta Mirunette de tabere in Germania.