Tabara de vara Los Angeles & San Francisco – mesaj grup leader

In LA totul a fost mai relaxant fiind in campus. Aici suntem mereu pe drumuri si nu apucam sa va scriem. In opinia noastra orasul este mult mai frumos decit LA. Hotelul este bun.Trebuie sa luam metroul 2 statii pana la scoala. Sediul scolii este foarte frumos si asemanator cu cel din Fort Lauderdale.
Ieri a fost prima zi de cursuri si copiii au fost incantati pt ca grupele sunt internationale. E adevarat ca ai nostri sunt cei mai mici ca varsta si profesorii de aici au fost foarte placut impresionati de nivelul lor la engleza.
 Luni ne-au oferit gratis o excursie de o zi la Sausalito. Am  mers cu vaporul 30 minute across the bay intr-un oras superb cu vile , iahturi etc. Vremea a fost superba si ne-am simtit bine. Este inclusa si vizita la Alcatraz, iar pt sambata era programata o vizita la Berkely University campus. Noi am preferat sa exploram SF si am rezervat un “hop on, hop off”. In locul excursiei de sambata au oferit bilete la baseball cu Giants. Copiii au fost de acord. Restul sunt activitati in oras.
Am creionat ieri un program frumos pt aceasta saptamana si sper ca toata lumea este multumita. E greu sa ii trezesc dimineata insa…. Singurul “weak point” aici este masa. Toate cele 3 mese sunt la un bistro langa scoala, right in the heart of the city. Mancarea este ok-ish, dar nu grozava si nici prea variata. Compenseaza insa restul…din plin.
In rest vremea este buna. Dimineata si seara este cam frig si ceata, dar in timpul zilei este soare si placut. Suntem putin obositi pentru ca programul este intens, dar in rest totul este bine si frumos si nu am deloc probleme cu copiii.
Va pupam,
Adriana si Irina

Vezi oferta actualizata de tabere in SUA.