Los Angeles – de ce sa-l vizitezi?

Los AngelesLos Angeles

Los Angeles te introduce direct in atmosfera filmului, dandu-ti impresia ca te plimbi intr-un decor cinematografic. Valurile uriase iti bucura privirea pe orice plaja californiana, iar atmosfera de film se imbina perfect cu cea de vacanta.

Daca planuiesti sa vizitezi Los Angeles, vei avea ocazia sa experimentezi o vacanta „ca-n filme”, deoarece Walk of Fame este cu adevarat plin de stele.

Anul trecut am avut parte de o mare surpriza in Los Angeles, ne-am intalnit cu Johnny Depp. Wow! Am fost tare entuziasmati sa facem un selfie impreuna. Ne-am continuat drumul extaziati, capatasem o amintire pretioasa, de care ne vom bucura multa vreme.

Johnny Depp

Johnny Depp

Los Angels este un oras al trendurilor. Optiunile pe care le ai pentru shopping sunt nelimitate. Vei avea impresia ca nu ai suficient timp pentru toate si, pe buna dreptate. Rodeo Drive, The Grove, Las Vegas Outlets, Santa Barbara, sunt doar cateva dintre locurile in care vei putea face cumparaturi.

Un lucru este cert: in L.A. nu ai cum sa te plictisesti!

In L.A, surferii te inconjoara pe toate plajele. Daca nu ai curajul sa te aventurezi pentru a prinde un val, vei avea nevoie doar de ochelari de soare si lotiune de protectie solara. Palmierii iti mangaie privirea oriunde iti indrepti privirea. Watch out! In Los Angeles sunt aproximativ 270 de zile cu soare pe an! Sounds good, right?

Aici calatoresc anual aproximativ 25 de milioane de turisti. Ce ai zice sa faci parte dintre ei? Tabara de la California State University reprezinta ocazia ideala sa traiesti Visul American!

Vei avea ocazia sa experimentezi viata de student american in campusul uneia dintre cele mai prestigioase universitati. Campusul are o suprafata de 236 acri, ofera conditii de cazare si de studiu moderne, este dotat cu piscina, iar palmierii, cactusii si copacii violeti insufletesc mediul incantator din campus. Cursurile de limba engleza te vor ajuta sa iti perfectionezi aceasta limba, iar la intoarcerea din tabara, iti garantam ca skill-urile tale vor fi vizibil imbunatatite.

Stiati ca…

  • 1 din 10 angajati din California a absolvit California State University?
  • 1 din 20 de americani care a absolvit o universitate a facut acest lucru la California State University?
  • Programele de absolvire CSU au fost clasate in top de catre „World Report”?
  • Campusurile de la Cal State University sunt renumite pentru conditiile foarte bune pe care le ofera, dar si pentru sprijinul financiar acordat studentilor ce vor sa studieze si in timpul verii?

    California State University students

    California State University students