Tabere internationale cu plata in rate!

Tabere internationale

Ai aflat noile vesti? Acum te poti inscrie la tabere de vara internationale cu plata in rate! Daca iti doresti sa participi intr-o tabara internationala Mirunette si sa ai parte de cea mai frumoasa vacanta de vara ever, de acum o poti face fara un efort financiar deosebit! Altfel spus, orice tabara internationala pe care ti-o doresti o poti achita in 6 rate lunare!!! Ceea ce inseamna ca poti achita aceste rate si la cateva luni de la intoarcerea din tabara, indiferent de destinatia aleasa! 😀

Ne-am dorit sa iti oferim aceasta facilitate, pentru ca tu sa poti lua parte la cele mai bune programe educationale din intreaga lume, fara grija costurilor, si astfel, am incheiat un parteneriat cu Raiffeisen Bank. Acum poti plati orice tabara internationala sau program educational in pana la 6 rate lunare fara dobanda si fara taxe suplimentare!

In cazul in care doresti sa achiti tabara in rate, gasesti mai jos detalii despre programul 6 Rate Fara Dobanda, disponibil pentru oricare din taberele Mirunette a carei plata integrala se efectueaza cu cardul de cumparaturi (click aici) Raiffeisen Bank Standard, Raiffeisen Bank Gold, Raiffeisen Bank Vodafone si World MasterCard. Programul 6 Rate Fara Dobanda, este disponibil doar pentru persoanele fizice.

Cardul de cumparaturi Raiffeisen poate fi folosit in locuri multiple cu diverse domenii de activitate. click aici pentru lista partenerilor Raiffeisen

  • Cum functioneaza facilitatea Rate fara dobanda:
    Verificati la Banca daca cardul dvs Raiffeisen se incadreaza in tipul cardului de cumparaturi (in caz contrar, puteti aplica pentru emiterea unui astfel de card; veti intra in posesia acestuia in aprox. 5 zile lucratoare)
  • Alegeti tabara Mirunette dorita
  • Platiti la sediul sediul Mirunette prin intermediul POS-ului, unde se selecteaza optiunea de 6 rate (click aici harta adresa sediu Mirunette)
  • Urmariti in raportul lunar de activitate datele referitoare la rata egala fara dobanda si la rambursare
  • Rambursati rata lunara pana la data scadentei pentru a beneficia de dobanda 0%.

Gasesti mai jos 3 recomandari de tabere internationale cu plata in rate.

1. Tabara de grup limba Engleza – St Mary’s School, Ascot

Tabara de grup limba Engleza - St Mary’s School, Ascot

Tabara de grup limba Engleza – St Mary’s School, Ascot

St. Mary’s School este una dintre cele mai importante scoli de tip boarding din Anglia, ce dateaza inca din anul 1885. Situata in Ascot, in apropiere de Londra. Orasul Ascot este renumit pentru organizarea curselor de cai – Royal Ascot, la care participa anual familia regala britanica. Scoala St. Mary’s se afla la o distanta de cateva mile de castelul Windsor, resedinta preferata a familiei regale. Scoala St. Mary’s detine 55 de acri de teren, oferind conditii excelente atat pentru cursurile de limba engleza desfasurate in tabara de vara, cat si pentru activitati recreationale. Detalii despre aceasta tabara gasiti aici!

 2. Tabara de Engleza – Oxford & Cambridge

Tabere internationale cu plata in rate, Jesus College, University of Oxford

Jesus College, University of Oxford

Tabara de engleza la Oxford & Cambridge este o oportunitate fantastica de a experimenta viata de student in cadrul celor mai prestigioase Universitati din Anglia, clasate in topul celor mai importante Universitati din lume! Vei participa la 30 ore interactive de limba engleza, dar si la activitati distractive si excursii memorabile! Colegiul Jesus Oxford, a fost fondat in 1571, de catre regina Elisabeth I., iar St. Edmund’s College,  a fost infiintat in anul 1896, si este unul dintre cele 31 de Colegii ale renumitei Universitati Cambridge. Detalii despre aceasta tabara gasiti aici!

3. Tabara de Engleza – Haileybury College, Londra

Tabere internationale in rate, Haileybury and Imperial Service College

Haileybury and Imperial Service College

Haileybury College, fondat de Royal Charter, este una dintre renumitele scoli independente ale Marii Britanii. O mare parte a cladirilor colegiului au fost construite de arhitectul William Wilkins, nimeni altul decat arhitectul National Gallery din Londra. Scoala detine facilitati sportive moderne excelente: piscina incalzita moderna, sala de sport mare, 8 terenuri de tenis, terenuri de fotbal, terenuri de joaca si zona naturala de padure si pajisti intinse.  Gratie mixului impresionant de nationalitati, vei avea ocazia sa experimentezi viata de elev intr-un boarding school traditional si sa descoperi culturi noi! Detalii despre aceasta tabara gasiti aici!

Inscrie-te acum intr-o tabara internationala si profita de programul de plata in 6 rate fara dobanda! 😉

Doresti alta destinatie? Vezi catalogul complet de tabere de vara in strainatate

Suna tentant, nu-i asa? Pentru mai multe informatii despre oferta de tabere internationale cu plata in rate, fara dobanda, contacteaza-ne aici!

Cu drag,

Echipa Mirunette 🙂