Feedback tabara individuala Spania – Univ. Francisco De Vitoria Madrid (tabara limba spaniola)

Buna ziua,

Ma numesc Ana-Maria R., sunt din Ploiesti si am participat vara aceasta in tabara din Madrid in perioada 13 iulie-26 iulie.
Nu am crezut ca in doar 14 zile viata mi se poate schimba atat de mult. Am fost foarte fericita din prima clipa cand am ajuns.
Monitorii s-au comportat cu mine atat de frumos, incat sunt convinsa ca ma voi intoarce acolo anul urmator. Toata echipa mi-a devenit familie si am trait cu ei momente unice. Toate excursiile si jocurile mi-au aratat cat de important este sa ne bucuram de viata prin lucruri simple. Am cunoscut multi tineri din toata lumea si am legat prietenii multe de care o sa imi aduc aminte mereu.

Mi-a placut totul acolo. Monitorii mi-au ascultat fiecare problema si m-au ajutat cand am avut nevoie. Faptul ca eram mereu in activitate m-a facut sa uit pentru doua saptamani de griji si probleme. A fost, de asemenea, cea mai frumoasa oportunitate de a cunoaste atat de multe lucruri despre alte culturi si religii, despre comportamentul altor oamenilor si sistemul lor educativ. Mai mult, cursurile de spaniola au fost geniale. Profesorul era unul dintre prietenii nostri, impartaseam multe si comunicam mult in spaniola(cred ca a fost cel mai important lucru). Am invatat lucruri pe care nu le stiam inainte si consider ca orele acelea o sa imi folosesca in viata. Pentru mine, spaniola este o pasiune si m-am putut bucura de aceasta pasiune alaturi de alti oameni.

Petrecerile au fost organizate cu atata bucurie si entuziasm, incat pot spune ca sunt cele mai frumoase petreceri la care am participat vreodata. Nu imi amintesc sa fi trait intr-o atmosfera atat de pozitiva niciodata. Oriunde te uitai, vedeai oameni veseli si care isi impartaseau povestile lor cu alti oameni. Probabil nu o sa ii mai intalnesc pe acei oameni vreodata, dar timp de 14 zile am trait pentru a fi alaturi unii de ceilalti. S-au creat legaturi foarte puternice si cred ca mereu imi voi aminti acest lucru.

Recomand din toata inima o asemenea experienta. Organizarea a fost foarte buna, oamenii primitori, iar activitatile mereu isi atingeau scopul, de a comunica mai mult unii cu altii. Prietena mea cea mai buna mi-a recomandat Mirunette pentru o tabara internationala si am ascultat-o pentru ca stiu cat de fericita a fost cand mi-a povestit propria experienta. Am acordat o sansa acestei tabere datorita ei si ma bucur enorm ca am facut-o.

Multumesc Mirunette pentru ca in doar 14 zile am fost eu in cea mai reala forma a mea, alaturi de oameni care m-au ajutat sa fiu, cu adevarat, fericita.

Ana-Maria R.

Iti doresti o tabara in Spania? Contacteaza-ne ca sa te asiguri ca faci cea mai buna alegere.